Zanimljivosti

BAŠ JE BRIGA ZA TRAČEVE: Evo šta je Ani Nikolić najvažnije u životu! (FOTO)

Pevačica objavila seriju fotografija sa ćerkom Tarom, potvrdivši da se njen ceo svet vrti oko naslednice i dalje.

19.08.2022 14:00

BAŠ JE BRIGA ZA TRAČEVE: Evo šta je Ani Nikolić najvažnije u životu! (FOTO)
Foto: E-Stock

Pevačica Ana Nikolić iz braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom ima ćerku Taru oko koje joj ništa ne pada teško. Iako su se Ana i Rasta rastali posle svega nešto više od godinu dana braka, to ih nije omelo da zajedno proslave ćerkin 5. rođendan i da se propisno izgrle i izljube kada su se sreli.

Podatak jednog od advokata koji su prisustvovali razvodu je bio da “finiji razvod” nije video. Zajedničko starateljstvo i suma od 500 evra koju je Ana tražila za naslednicu, a Rasta podigao cifru koju će mezimici davati na 2.000 evra ide tome u prilog.

Ana je odmah po rođenju Tare priznala da su joj se životni prioriteti drastično promenili i da se sada sve vrti oko Tarinih želja i potreba.

- Majčinstvo je moj život promenilo iz korena. Kao umetnik živela sam u svom paralelnom univerzumu. Ali, kada uz sebe imaš biće koje raste, kao roditelj odgovaraš za njega. Neće kruška da padne ispod jabuke. Takvi smo i ja i njen otac. Emotivna je, a isto tako i jako svoja. Imam svoju lavicu koja stoji čvrsto na zemlji, za razliku od njenog tate, koji je vodeni znak u horoskopu i mame koja je vazdušni znak i leprša. Imam utisak da će uskoro ona nama držati predavanje. Spremna sam na to. Nikog se ne plaši osim mene, a ume da proceni kad se stvarno naljutim na nju - izjavila je Ana za Novu.rs početkom godine.

Ona je dodala da koristi svaki slobodan trenutak kako bi bila uz ćerku budući da nijedna dadilja ili baka ne može da nadomesti odsustvo majke.

Instagram-printscreen-ananikolicofficial

Ana Nikolić sa ćerkom Tarom

Nikolićeva je uoči rođenja ćerke napravila pauzu od čak 5 godina u karijeri, ali se za razliku od mnogih koji padnu u zaborav, vratila na velika vrata figurom koju je dovela u željenu formu i hitovima koji ne prestaju da se “vrte” svuda.

Ana je poznata po tome da o ćerki ne priča javno, ali zato malu Taru redovno objavljuje na pričama na Instagramu, što je i sada  slučaj. Ona je tako objavila seriju fotografijama u kojima je sa ćerkom, a samo jedna od njih bila je naslovljena kao “Mama za primer” na koju je Ana veoma ponosna.

Instagram-printscreen-ananikolicofficial

Ana Nikolić sa Tarom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)