Zanimljivosti

DRAGANA, KAKAV JE TO DEKOLTE? Mlada Mićalovićeva iznenadila fotografijom, grudi u prvom planu, a poruka koju je podelila izazvala pomamu! (FOTO)

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju iz kozmetičkog salona i izazvala salve reakcija.

18.10.2022 12:01

DRAGANA, KAKAV JE TO DEKOLTE? Mlada Mićalovićeva iznenadila fotografijom, grudi u prvom planu, a poruka koju je podelila izazvala pomamu! (FOTO)
Foto: E/Stock

Glumica Dragana Mićalović pleni lepotom, ali i talentom, i pored toga što su mnogi verovali da će ostati u senci popularne sestre, takođe glumice, Slobode. Sloboda Mićalović je, podsetimo, nedavno ponela titulu jedne od najlepših prirodnih glumica današnjice, koju retko možemo videti s jakom šminkom. Dragana, s druge strane, koristi sve prednosti mejkapa i to joj odlično stoji. Prirodna lepotica poput nje se, takođe, ne libi ni da objavi i fotografije bez trunke šminke. Tako je u sasvim prirodnom izdanju često možemo videti kako na malim ekranima, tako i na pričama koje deli na Instagramu.

Dragani ne treba mnogo da zablista u punom sjaju, a u to smo imali prilike više puta da se uverimo. Ovoga puta ona je objavila fotografiju direktno iz šminkerskog salona za koju je dobila više od 12.000 sviđanja za svega dan, kao i salve pohvala. Posebno je, međutim, zapalo za oko to što je na sebi nesvojstven način u prvi plan istakla dekolte, ali su svi primetili da je uprkos tome to učinila na veoma suptilan i damski način.    

Lepoj glumici nije trebalo mnogo šminke da istakne njen sjaj. Opredelila se za rozikaste tonove senke i karmina i veštačke trepavice. Kosa joj je u vidu talasa koji su joj delimično sklonjeni sa lica. 

Dragana je uz set fotografija objavila i ljubavnu pesmu Nine Nikolovski, koja se završava stihovima:

- Da ćemo se tu jednom voleti
Dvoje dece, pas, ti i ja

I nije bajka (Liči, znam)

Al’ veruj da je pravo
Jer sve što sam tražila,
U tebe je stalo
- napisala je lepa glumica, a mnogi su se u komentarima zapitali kome je upućena ljubavna poruka.

- Pa ti zaista stvaraš bajku -

- Koliko sam ostala bez teksta kada sam ugledala ovaj iskren damski osmeh iz koga isijava ljubav -

- Najlepša glumica, izgledaš savršeno -

- Bila i ostala posebna -

- Kome je upućena pesma? -

- Tvoj osmeh je sve na ovom svetu -

- Prava dama u svakom smislu reči - glasili su samo neki od komentara. 

Dragana je ovih dana napravila pravu pometnju objavivši fotografiju na kojoj u ogledalu pozira sa trudničkim stomakom. Poznato je da je lepa glumica više puta isticala kako joj je karijera na prvom mestu i da sa udajom i majčinstvom nide ne žuri. Iz tog razloga su svi bili pomalo zatečeni objavom dok nije uočen haštag "Igra sudbine", tačnije ime serije u kojoj Dragana glumi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)