Zanimljivosti

Zlatni presek presudio: Ona je NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU (FOTO)

Džodi Komer je britanska glumica koja je proglašena najlepšom slavnom osobom na osnovu proračuna koje je sastavio plastični hirurg Džulijan De Silva, a evo koja su mesta zauzele Kim Kardašijan, Bela Hadid i mnoge druge...

13.10.2022 21:01

Zlatni presek presudio: Ona je NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU (FOTO)
Foto: Shutterstock

Glumica Džodi Komer je najlepša slavna osoba na svetu, pokazali su proračuni britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu. De Silva je do tog zaključka došao koristeći mapiranje lica, veoma popularnu metodu u plastičnoj hirurgiji. Ta metoda se temelji na "zlatnom preseku", poznatom i kao "božanski odnos". 

- Pokazalo se da Džodi Komer ima najbolja očitavanja položaja nosa i usana, njen rezultat je čak 98,7%, što je samo 1,3% od savršenog oblika. Džodi je, takođe, imala najbolji rezultat što se širine i dužine nosa tiče, a bila je pri vrhu i po obliku usana i položaju očiju - rekao je De Silva za Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jodie Comer (@jodiemcomer)

On je dodao da su najslabiji rezultat pokazale njene obrve.

- Imale su samo 88%, što je njen ukupan postotak smanjilo na 94,52% - istakao je De Silva.

Džodi Komer (29) je britanska je glumica koja se proslavila ulogom Vilanele u seriji "Killing Eve". U proteklih nekoliko godina postala je jedna od najtraženijih novih glumica. Ona je 2019. godine osvojila Emi za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji "Killing Eve". Iste godine osvojila je i nagradu BAFTA.

Karijeru je započela na BBC Radio 4 zahvaljujući učitelju glume koji je prepoznao njen talenat i poslao je na audiciju. TV karijeru započela je 2008. ulogom u epizodi serije "The Royal Today". Nakon prve sezone Killing Eve počela je sve više da privlači pažnju javnosti, pa je 2018. proglašena jednom od "najuticajnijih devojaka sveta", a godinu dana kasnije našla se i na Forbsovoj listi "30 Under 30". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jodie Comer (@jodiemcomer)

De Silva već godinama koristi tu metodu na licima slavnih.

- Ove nove tehnike omogućavaju nam da rešimo neke misterije oko toga šta ljude čini fizički lepima. Ta tehnologija je korisna i za planiranje operacije pacijenata - objasnio je poznati hirurg.

Drugo mesto zauzela je Zendaja koja ima 94,37%, a treće Bela Hadid sa 94,35%, inače žena za koju se ranije tvrdilo da ima najsavršenije lice na svetu. Četvrta je Bijonse sa 92,44%, a peta Ariana Grande sa 91,81%. Kim Kardašijan se sa rezultatom 91,28% našla na osmom mestu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)