Zanimljivosti

PREPOZNAJETE LI KO JE NA FOTOGRAFIJI? Posle raspada grupe počela je solo karijeru i transformisala se! (FOTO)

Atraktivnu mladu pevačicu mnogi nisu prepoznali zbog nesvakidašnje frizure, ali i stajlinga koji najviše podseća na lutku Barbi.

16.10.2022 21:00

PREPOZNAJETE LI KO JE NA FOTOGRAFIJI? Posle raspada grupe počela je solo karijeru i transformisala se! (FOTO)
instagram-ivana_boom_nikolic

Pevačica Ivana Nikolić, posle raspada grupe Hjurikejn započela je solo karijeru baš kao i ostatak čuvenog sastava koji je predstavljao Srbiju na Evroviziji 2021. godine. Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić prepustile su grupu mlađem ženskom sastavu, a one su ozbiljnije zagazile u solo “vode”. Ivana je tako tek neki dan posle Sanje Vučić objavila i svoj spot za numeru “Ispočetka”, koja je izazvala brojne reakcije publike, a odlučila je i da u javnost izađe s potpuno nesvakidašnjim stajlingom, i to posebno kada je frizura u pitanju. 

Nikolićeva je veoma ozbiljna u nameri da izgradi karijeru, pogotovo što su mnogi zbog atraktivnog izgleda osporavali njene glasovne kvalitete. Međutim, nakon što je nastupala kao gost na koncertu jedne od najvećih pevačkih legendi sa ovih prostora, Zdravka Čolića, Ivana je izazvala 

- Delić atmosfere sa koncerta Zdravka Čolića. Ogromna mi je čast i zadovoljstvo bilo družiti se sa vama - napisala je ona na Instagramu nakon tog nastupa.

Zgodna pevačica, inače, vredno radi na novom projektu koji za sada krije kao zmija noge. Ipak, šminkerka Olja Beočanin ju je razotkrila sinoć, pustivši u etar na Instagramu deo Ivaninog šminkanja i sređivanja. Vešte ruke šminkera su u tren oka preobrazile Ivanu, tek toliko da je mnogi nisu prepoznali u prvi mah.

Ivana je dugu prepoznatljivu plavu kosu vidno skratila. Frizura je netipična i neujednačeno pada, tako da u trenutku deluje kao da je ošišana na paž, dok se u drugom trenu vidi i ostatak duže kose koji pada preko leđa. Mnogi su se složili da je bila veoma hrabra budući da je dozvolila takve promene.

instagram-ivana_boom_nikolic

Ivana Nikolić redovno pozira za svoj Instagram profil 

Nikolićeva je celokupnim stajlingom najviše ličila na Barbi lutku ili na savremenu naslednicu epohalne lutke, dok su prisutna bila i mišljenja da liči na neke od Marvelovih superheroja. Ona je ponela ciklama helanke koje su bile visokog sjaja i odavale su utisak plastificirano-gumiranog materijala, dok je u gornjem delu obukla unikatni korset.  

Celokupan izgled je začinjen srebrnim čizmicama visokih potpetica.

Mnogi su prokomentarisali da su na trenutak bili zbunjeni novim Ivaninim izgledom i da su je pomešali sa pojedinim njenim koleginicama. 

- Ista Maja Berović - glasi samo jedan od mnogobrojnih sličnih reakcija.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)