Vesti SESTRA ME NIJE POZVALA NA SVOJE VENČANJE, SRCE MI SE SLOMILO KAD SAM ČULA RAZLOG: Njena priča rasplakala je i muškarce, svi su joj poručili jedno! 18:01
Vesti SRPKINJA JE POZVANA DA BUDE KUMA NA SVADBI - doživela šok kad je pitala ljude koliko novca da stavi u kovertu! Cifre idu preko 1.000 evra, a jedan je zaprepastio: Nije me sramota! 19:06
Brak i veze KAD MI JE VERENICA REKLA ČIJI PRSTEN ŽELI DA NOSI NA SVADBI, UMALO SE NISAM ONESVESTIO: Lakše bi mi bilo da me je prevarila! 22:40
Brak i veze MLADENCI SU REŠILI DA NIKOG NE POZOVU NA SVOJE VENČANJE: Za to su imali opravdan razlog, video preplavio društvene mreže, ovo SVI KOMENTARIŠU! (VIDEO) 15:35
Foto dana Udala se Kristin Stjuart - Poznata holivudska glumica i zvezda Sumrak sage izgovorila je sudbonosno "da" devojci Dilan Mejer. 15:14
Brak i veze USRED SVADBE MLADOŽENJA JE DOBIO EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE MLADE: Izbezumio se i napravio HAOS, reakcija neveste je tek bila ŠOKANTNA! (VIDEO) 19:10
Brak i veze MLADA IZABRALA RUŽNE DEVERUŠE ZA SVOJU SVADBU: Kada je njena SESTRA saznala razlog, usledio je SKANDAL kakav se ne pamti! 14:01
Ispovesti MLADOŽENJA (20) PRED SVADBU POBEGAO S TAŠTOM ANITOM (40): A onda je mlada otkrila šta joj je majka još uradila - pozvana POLICIJA! 12:46
Brak i veze EVA JE IMALA SAMO 14 GODINA KAD JE NAJAVILA VENČANJE: Svatovi su šokirano gledali snimak, dok je mlada crvenela i krila lice rukama! (VIDEO) 20:10
Brak i veze MLADA ZATEKLA UŽASAVAJUĆU SCENU KADA JE STIGLA NA SVADBU: Mogla sam da vrištim, nisam mogla da verujem da mi je TO uradila majka! (VIDEO) 17:30
Brak i veze MLADEN IZ ARANĐELOVCA JE ODLUČIO DA OŽENI BIVŠU SVASTIKU - rodbina nije mogla da dođe sebi od šoka: Ali, majčine reči će zauvek pamtiti 20:05
Brak i veze OPROSTILA SAM MU SERIJU PRELJUBA, A ON NI POSLE 10 GODINA NEĆE DA MI URADI OVO: Dojadilo mi je da slušam njegove izgovore 10:10