Ispovesti NA DAN VENČANJA MUŽ MI JE PROMRLJAO DVE REČI I SLOMIO MI SRCE! Sve se odigralo samo 60 sekundi nakon što su izgovorili sudbonosno "da", čak je i matičar zanemeo! 22:10
Odrasli UDOVICA JE GLEDALA SLIKE SA SVOG VENČANJA: Nije ni slutila šta će na njima ugledati posle toliko vremena - SLOMILA SE OD BOLA! (FOTO) 18:45
Vesti PROGLAŠENI SU ZA NAJJEZIVIJE MLADENCE: O njihovom venčanju brujao je svet, evo gde su danas i kako izgledaju! (FOTO) 10:20
Brak i veze TRAŽIO JOJ JE DA ABORTIRA NJIHOVO DETE, ali na klinici joj je iz fascikle ispala fotografija zbog koje nije prestajala da plače! Odustala je, a on joj se surovo osvetio na VENČANJU! 14:29
Brak i veze SVI ŽELE VENČANJE U MAJU, A TO JE OGROMNA GREŠKA: Evo šta narodna verovanja kažu - koji mesec je najbolji za svadbu! 07:25
Brak i veze MOJA DRUGARICA SE UDAJE ZA SVOG POLUBRATA, I NIKOME TO NE SMETA! Zbog njene objave gori internet, napali je svi redom! 22:20
Zanimljivosti GLUMICA JE ŠOKIRALA SVET KADA SE UDALA ZA SVOG POLUBRATA - a sada su otišli i korak dalje! Svi zanemeli zbog slika iz bolnice! (FOTO) 14:11
Brak i veze MLADA U SUZAMA NAKON ŠTO JE MLADOŽENJA OBJAVIO DA VOLI NEKOG DRUGOG: Svatovi zanemeli od šoka, sve se odigralo u crkvi! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti SKANDAL! OTKRIVENO ŠTA JE MEGAN URADILA NA DAN KADA SE UDAVALA ZA HARIJA! Ali niko nije smeo da pisne, kraljica je to saznanje odnela u grob! 16:01
Zanimljivosti SKANDAL! OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO SE HARI OŽENIO MEGAN? Britanci u neverici posle 6 godina, Vilijam ga je lepo upozoravao od početka! 17:32
Vesti OBUKLA JE VENČANICU I BILA SPREMNA DA ZAKORAČI U CRKVU, A ONDA JOJ JE ZAZVONIO TELEFON - bio je to poziv iz bolnice! Niz lice su počele da joj se slivaju suze! 14:43
Brak i veze NA NAŠEM VENČANJU SAM SAZNALA DA ME JE MUŽ PREVARIO SA 3 ŽENE: Kad sam saznala ko su one NAJGORE JE TEK USLEDILO! 20:25