Brak i veze MLADA ZATEKLA UŽASAVAJUĆU SCENU KADA JE STIGLA NA SVADBU: Mogla sam da vrištim, nisam mogla da verujem da mi je TO uradila majka! (VIDEO) 17:30
Brak i veze MLADEN IZ ARANĐELOVCA JE ODLUČIO DA OŽENI BIVŠU SVASTIKU - rodbina nije mogla da dođe sebi od šoka: Ali, majčine reči će zauvek pamtiti 20:05
Brak i veze OPROSTILA SAM MU SERIJU PRELJUBA, A ON NI POSLE 10 GODINA NEĆE DA MI URADI OVO: Dojadilo mi je da slušam njegove izgovore 10:10
Zanimljivosti TAJNA SKRIVANA 20 GODINA - OVO JE DOVELO DO UNIŠTENJA KRALJEVSKE PORODICE! Jedna fotografija otkriva sve: Evo šta se stvarno dešavalo na venčanju Čarlsa i Kamile! (FOTO) 12:30
Odrasli KRISTINU SU MNOGI NAZIVALI NAJRUŽNIJOM ŽENOM NA SVETU: A onda se saznala ISTINA! (FOTO) 17:15
Brak i veze MLADOŽENJIN DRUG JE ČEKAO SVADBU DA RAZOTKRIJE BURNU MLADINU PROŠLOST: Uzeo je mikrofon i opleo - istina je planula kao šibica - u sve je bio umešao i on sam 13:15
Brak i veze KUM JE USTAO DA ODRŽI GOVOR NA SVADBI: Posle njegovih reči MLADA je bila bleda kao krpa, a mladoženji nije bilo dobro! (VIDEO) 18:50
Strast SPAVALA SAM SA 100 LJUDI OTKADA SMO VERENI, A PRVU BRAČNU NOĆ ĆU PROVESTI SA 30 NJEGOVIH PRIJATELJA: Buduća mlada otkrila šta se noću dešava na bludnoj farmi 12:01
Brak i veze IMAJ BAR MALO POŠTOVANJA! Mladoženja je odlučio da uradi nešto dirljivo za mladu, a zbog njenog sramnog poteza svi su se zgrozili (VIDEO) 10:25
Strast DANIJELA JE VARALA SVE SVOJE MOMKE, SAD JE VERENA: Nema nameru da stane - ISKRENOST od koje se muškarcima diže kosa na glavi! 21:40
Vesti ŠTA DA RADITE SA BURMOM I VERENIČKIM PRSTENOM POSLE RAZVODA ILI RASKIDA? Šta god da odlučite - JEDNU stvar nikako ne smete da uradite! 07:20
Vesti MLADA ZADOBILA OZBILJNE POVREDE TOKOM VENČANJA: Samo je želela da ima najbolje fotografije, a onda je usledio jeziv udarac! (VIDEO) 18:10