Brak i veze MESEC DANA PRE VENČANJA VERENIK ME JE OSTAVIO: A onda sam saznala šta je cela njegova porodica krila od mene, uništili su me, izgubila sam sav novac! 21:25
Strast UNAJMIO JE ESKORT-DAMU DA GLUMI NJEGOVU DEVOJKU NA PORODIČNOJ VEČERI: A onda je počela ludnica, ovo nije mogao niko da sanja! 22:01
Roditeljstvo OTAC JOJ JE UMRO, ALI JE OBEĆAO DA ĆE SE POJAVITI NA DAN NJENOG VENČANJA! Pred oltarom je usledila šok scena - mlada se gušila u suzama od prizora! (VIDEO) 18:05
Brak i veze KADA JE MOJA BUDUĆA SVEKRVA TRAŽILA DA OVO NOSIM NA VENČANJU, ZAGRCNULA SAM SE OD ŠOKA: Uz to mi je rekla i nešto jezivo, ne mogu da se oporavim! 08:30
Zanimljivosti BORISU KOMNENIĆU JE RAZVOD BIO NAJLEPŠI TRENUTAK U ŽIVOTU: Propustio je odrastanje ćerke, a jedan momenat zauvek mu je promenio život! 17:10
Vesti VEROVANJA ZA FEBRUAR ZBOG KOJIH ĆETE ZANEMETI: Zašto ni u ludilu ne smete da se venčate u ovom mesecu?! I šta se dešava ako ovih dana vidite muve? 06:50
Brak i veze PRE VENČANJA SAM SE GUŠIO U SUZAMA I OPROSTIO JOJ PRELJUBU, ALI NAŠ BRAK JE BIO GOTOV POSLE 3 DANA: Uradila je NEZAMISLIVU stvar 23:15
Ispovesti RAZVEO SE POSLE TRI DANA - žena je uradila nešto neoprostivo! Slomljeni muškarac podelio šok ispovest - sve mu je radila pred očima 09:40
Vesti ĆERKA MU JE POGINULA U UDESU, A NJENE ORGANE JE DOBILO OSMORO LJUDI: Dijana je samo jedna od njih, a na svojoj svadbi imala je jedan zahtev, cela sala je plakala! (VIDEO) 07:30
Ispovesti REKLA SAM SESTRINOM VERENIKU OGROMNU TAJNU I UNIŠTILA IM VENČANJE! Ne znam šta sam im ja sada kriva?! 21:55
Brak i veze USRED CRKVENOG VENČANJA MUŽ JE NEŠTO PRIZNAO ŽENI: Šokirana mlada nije mogla da dođe sebi - pa zar da joj to uradi na dan svadbe?! 11:35