Vesti OVO JE MOJ DAN, A NE TVOJ, MLADA ZANEMELA KADA JE SHVATILA DA MAJKA ŽELI DA JOJ "OTME" VENČANJE! Zbog ovog majčinog poteza, svi se krste 19:40
Vesti TRI DANA PRE VENČANJA JE SAZNALA DA JU JE VERENIK PREVARIO NA MOMAČKOJ VEČERI, ALI SE IPAK UDALA ZA NJEGA: A posle dve nedelje mu je priredila pakao! 18:00
Brak i veze SVEKAR I SVEKRVA SU HTELI DA MI SPREČE UNAPREĐENJE NA POSLU: Moja osveta je bila surova, boli ih i posle 10 godina! 19:45
Vesti OVIH 5 ZNAKOVA NA VENČANJU ZNAČE DA ĆE BRZO USLEDITI RAZVOD: Svadbeni fotograf otkrio tihe signale koje su jasni znakovi za uzbunu! 17:40
Vesti NISAM ZADOVOLJNA IZBOROM SVOG SINA: Njegova verenica je dosadna, ne znam kako ću preživeti njegovo venčanje! 16:20
Vesti KAO NA FILMU! VEĆ TRI DECENIJE VERUJE DA ŽIVI ISTI DAN: Pamćenje ove žene traje nekoliko minuta - muž je svaki dan podseća da su u braku! 15:40
Vesti MLADENCI SU BILI PRED OLTAROM KAD JE MLADOŽENJA PREKINUO CEREMONIJU: Posle ovih njegovih reči svima su oči zasuzile! (VIDEO) 20:01
Vesti TETKA MARA DOŠLA IZ NEMAČKE U PIROT NA SVADBU I OBRUKALA SE ZA CEO ŽIVOT: Ponizila nas je poklonom, a ono što je tražila posle venčanja je vrhunac sramote! 16:01
Brak i veze DOK SE MOJ VERENIK BORIO ZA ŽIVOT, BUDUĆA SVEKRVA MI JE ODALA NJEGOVU NAJVEĆU TAJNU: Odmah sam otkazala venčanje, a onda je počeo totalni haos! 19:45
Vesti ANDREA SE RASPLAKALA NA SOPSTVENOM VENČANJU: Njen brat je uzeo mikrofon, u sali je nastao muk, a onda je uradio nešto što od njega nije očekivala! (VIDEO) 11:01
Vesti OVAKAV POKLON ZA SVADBU NIKO NIJE DOBIO, 17 LEPOTICA IGRALO SAMO ZA NJEGA: Mladoženja zanemeo, ljudi ne veruju da se ovo dogodilo (VIDEO) 19:00