Zanimljivosti

SRPSKA MISICA NAPUSTILA STUDIJE, NIJE IMALA NOVCA: U Dubaiju upoznala misterioznog biznismena, rodila mu troje dece, pa šokirala sve ovom odlukom!

Lepotica iz Bora upoznala je svog bogatog supruga u klubu u Dubaiju gde je ona radila, a on je njen život pretvorio u bajku,.

18.11.2022 09:05

SRPSKA MISICA NAPUSTILA STUDIJE, NIJE IMALA NOVCA: U Dubaiju upoznala misterioznog biznismena, rodila mu troje dece,  pa šokirala sve ovom odlukom!
Printscreen Instagram/@mmm_still_limited_edition

Milica Vidosavljević, udato Polskaja, rođena je u Boru ali se zbog studija na Pravnom fakultetu preselila u Niš. Odrasla je u skromnoj porodici ni ne sluteći da će se njen život pretvoriti u bajku. Imala je zapažen nastup na izboru za Mis Srbije 2010. ali je lenta otišla u ruke njene imenjakinje Milice Jelić iz Beograda.

Taman ten, plave oči 

Kad je na trećoj godini fakulteta ostala bez budžeta odlučila je ode u Dubai i sama zaradi za školarinu. Atraktivna plavuša iz Srbije izaposlila se kao hostesa, a potom i kao menadžer u čuvenom klubu u Dubaiju ne sluteći da će upravo tu upoznati ljubav svog života. 

- Upoznali smo se u noćnom klubu u kom sam radila. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo, a pred kraj žurke poslao je i drugaricu da se upozna sa mnom. Znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu i to mi se nije dopalo - prisetila se prvog susreta sa budućim suprugom Milica u razgovoru za beogradske medije. 

Naredne večeri ponovo je došao u klub i prišao joj je sa dve čaše šampanjca.

- Kad se nasmejao ostala bez reči. Prelep sa tamnim tenom, beli zubi, plave oči... Nakon pola sata sam mu dala moj broj telefona i sutradan smo prvi put izašli zajedno - dodala je ona.

Ruže i bombonjera 

Problem je bio što ona nije znala ruski a on engleski ni reči.
- Na prvi sastanak je došao sa velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski pa smo se sporazumevali rukama i nogama. Naš prvi sastanak trajao je četiri sata, na trećem smo se prvi put poljubili. Rekao mi je da mu je sam Bog poslao mene - ispričala je Milica.

 

 

Iako se po niškoj čaršiji i danas priča kako joj je muž milijarder ona tvrdi da jeste bogat, ali ni blizu kako to drugi misle. 

- On je biznismen ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem - naglasila je ona.
Milica se udala za bogatog Kazahstanaca i rodila mu četvror dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Na društvenim mrežama redovno postavlja svoje fotografije i ne krije da uživa u luksuzu.

Međutim, fotografiju supruga nikad nije objavila, niti želi da otkrije njegov identite. Kako je objasnila on se bavi ozbiljnim biznisom ali doći će dan kad će obelodaniti identitet svog muža. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)