Kosa

POSTALA SAM MILIONERKA SA SAMO 26! Pomogao mi je bakin tajni recept, zaradila sam 2,46 miliona evra!

Bogatstvo je stekla za samo 2 godine, a sada je kupila i luksuzni stan u Dubaiju.

23.07.2022 14:00

POSTALA SAM MILIONERKA SA SAMO 26! Pomogao mi je bakin tajni recept, zaradila sam 2,46 miliona evra!
Printscreen Tik Tok/@officialbyerim

Većina ljudi sanja da se obogati i da postanu milioneri. Upravo se takav san ostvario Britanski indijskog porekla Erim Kaur (27) koja je, verovali ili ne, postala milionerka i to za samo 2 godine. Njeno bogatstvo se procenjuje na 2,46 miliona evra stekla je zahvaljujući receptu svoje bake koji se generacijama prenosi među ženama u njenoj porodici.

@officialbyerim HAVE YOU GOT HAIR INSECURITIES?! 👀✨Well… our all natural, vegan 🌱 & cruelty free formula made up of 8 natural and organic oil is the PERFECT blend for the most healthiest hair! 🫶🏻Don’t walk… RUN 🏃‍♂️ to the ByErim website now! #ByErim #ErimKaur #LuxuryHairOil #LuxuryHairCare ♬ Originalton - 🫀🏥

Erim je kao devojčica od 8 godina ostala bez majke koja je umrla od kancera. Od tuge i stresa počela je da joj opada kosa.

- Kad sam imala 11 godina počela sam da primećujem da sve više ostajem bez kose. Posle svakog pranja skupljala sam pune šake otpalih vlasi. Kosa mi je otpadala kao posledice preživele traume nakon gubitka majke... od tuge, stresa i anksioznosti. Pokušavala sam raznim preparatima da oporavim kosu, ali ništa nije davalo rezultate - ispričala je mnogo godina kasnije Erim.

U jednom trenutku setila se starog recepta svoje bake koji se generacijama prenosio među ženama u njenoj porodici. U pitanju je ulje za oporavak i jačanje kose. Očajna Erim rešila je da ga isproba jer više nije imala šta da izgubi.

- Po bakinom receptu napravila sam ulje i počela redovno da ga koristim. Efekti su veoma brzo bili uočljivi. Kosa mi je sve manje opadala, postala je jaka i sjajna, a mojoj sreći nije bilo kraja - prisetila se ona.

U međuvremenu, Erim je završila školu i želela je da započne sopstveni biznis upravo s uljem za kosu po bakinoj recepturi. Međutim, nedostajao joj je početni kapital. Ubrzo se zaposlila u jednom noćnom klubu jer je to bio najbrži način da zaradi novac. Istovremeno je gradila karijeru na Instagramu kao influenserka i kad je napunila 24 godine kompletnu ušteđevinu od gotovo 12.000 evra uložila je u pokretanje sopstvenog posla.

- Posao s uljem za kosu s mojim brendom pokrenula sam 2019. Iskreno, bila sam uplašena, ali sam verovala instinktu. Prijatelji su mi pomogli da sve upakujem i prvu seriju od 250 bočica prodala sam preko Instagrama za samo 4 sata. Zaplakala sam od sreće jer sam shvatila da sam na dobrom putu i da me instinkt nije prevario - opisala je početak sopstvenog biznisa ova ambiciozna poslovna dama.

Usledile su porudžbine iz celog sveta, mahom iz Azijskih zemalja, gde žene znaju za blagodeti korišćenja ulja za kosu.

- Naredna porudžbina je udvostručena i ubrzo sam morala da angažujem radnike i iznajmim prostor za firmu i pakovanje ulja. Već posle godinu dana posao je sam sebe isplatio, a drugu godinu sam završila sa dobitkom od 1,7 miliona evra. Moj san se ispunio - otkrila je Erim.

@officialbyerim HEAD TO OUR INSTA TO WIN OVER £150 BY ERIM GIFT CARDS‼️‼️ #ByErim #NikeShesBallin #ForYouPage ♬ GASLIGHT - INJI

Da se njen život iz korena promenio Erim je shvatila kad je kupila stan u Dubaiju od novca koji je sama zaradila.

- Sad sebi mogu da prištim toliko toga što ranije nisam mogla. Živim mnogo luksuznije, ali sam i opreznija, posebno kad je izbor prijatelja u pitanju. Moj posao mi omogućava da mnogo putujem i upoznajem neverovatne ljude. S nekima od njih stvorila sam lepa prijateljstva, ali iskrena da budem najviše poverenja imam u svoje stare prijatelje koji su bili uz mene u najtežim trenucima života i kad nisam imala ništa. Njima bezrezervno verujem dok sam oprezna s novim ljudima - naglasila je Erim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)