Zanimljivosti

PRIJATELJI SU PORODICA KOJU SAM BIRAŠ: Potez Vina Dizela je rasplakao i raznežio sve!

Čuveni glumac, poznat po svojim ulogama krupnih i prekih momaka u akcionim filmovima, u privatnom životu je divan otac i još bolji prijatelj. A ova priča vam to i dokazuje!

21.02.2022 17:00

PRIJATELJI SU PORODICA KOJU SAM BIRAŠ: Potez Vina Dizela je rasplakao i raznežio sve!
youtube/printscreen- acehighroller20

Tema porodice se iz franšize filmova “Brzi i žestoki” preselila u privatan život aktera ovih ostvarenja. Manekenka Medou Voker se venčala u oktobru 2021. godine i podelila je slike sa svog venčanja. Ona je ćerka voljenog glumca, pokojnog Pola Vokera. Jedan od najboljih prijatelja njenog pokojnog oca i njegov kolega, glumac Vin Dizel, ju je predao mladoženji. Cela filmska “porodica” iz franšize “Brzi i žestoki” se pojavila da podrži ćerku svog preminuog kolege. Portal Srećna Republika vam donosi ovu dirljivu priču. 

Medou Voker se udala za Luisa Torntona-Alana u Dominikanskoj Republici. Vokerova je rekla da je to bila veoma intimna proslava. Džordana Bruster, koja je u franšizi “Brzi i žestoki” glumila emotivnu partnerku Pola Vokera, je prisustvovala venčanju i na slikama se može videti kako grli mladu. Džordana je postavila sliku ispod koje je čestitala srećnom bračnom paru.

Deca Vina Dizela su takođe bila prisutni na malom venčanju, koje je održano na plaži. Medou Voker je na Instagramu podelila slike i video sa svog venčanja. Jedna od slika prikazuje kako je Vin Dizel vodi do mladoženje i predaje njemu, piše portal brightside.me

Medou je imala samo 15 godina kada je njen tata preminuo. Pol Voker je preminuo 2013. godine u 40. godini života. Medou je osnovala i postala generalni je direktor fondacije "Pola Voker", koja ima za cilj da štiti okeane i živa bića u njima.

Dizel i njegova porodica održali su blisku vezu sa Polovom ćerkom. Medou je na Instagramu postavila sliku sa decom Vina Dizela, uz natpis „Porodica, zauvek“. Dizel je inače kum Medou Voker. Vin Dizel je u intervjuu rekao da je Medou prva osoba koja mu je poželela srećan Dan očeva i da je najlepše kada vidi Medou sa svojom decom.

Glumci Pol Voker i Vin Dizel bili su više nego samo kolege. Njih dvojica su postali i bliski prijatelji dok su zajedno radili na filmovima “Brzi i žestoki”. Dizel je rekao da su on i Pol jedno drugom obećali da će snimiti deset filmova u okviru ove franšize. Rekao je da je video koliko mu znači lik Brajana O’Konera. U ime tog legendarnog prijateljstva, Vin Dizel je 2015. godine svojoj ćerki dao ime Polin, po Polu Vokeru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)