Oni su simbol ljubavi

10 NAJLEPŠIH GLUMAČKIH PAROVA: O ljubavi poput njihove svi sanjaju!

Ljubav kao sa filma ili ljubav iz realnog života? Mnogi glumci su svoje srodne duše upoznali upravo na setu i postali simbol onoga čemu svi težimo.

12.12.2021 21:41

10 NAJLEPŠIH GLUMAČKIH PAROVA: O ljubavi poput njihove svi sanjaju!
printscreen/instagram.com

Svi sanjaju o ljubavi kao sa filma, a neki glumački parovi svakako su uspeli da je ostvare i u realnom životu. Drugi parovi ostali su parovi samo na filmu, ali postavili visoku lestvicu kada su očekivanja od ljubavi u pitanju. Portal Srećna republika donosi vam deset domaćih parova koji su po našem mišljenju simboli prave ljubavi.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Iako su se razveli, Bred Pit i Anđelina Džoli su glumački par koji nam je svima u glavi kada pomislimo na pravu ljubav. Bred Pit i Anđelina Džoli su malo preozbiljno shvatili svoje uloge malo preozbiljno. Ovaj par upoznao se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", ako ga niste gledali zaista bi trebalo da bacite pogled jer je ovo film o bombastičnoj romansi dvoje plćenih ubica. 

Gospodin i gospođa Smit, kasnije gospodin i gospođa Pit postali su neverovatan bračan par, a svima je bilo očigledno da se oni zaista vole. Pit je jednom rekao i da mu je jako drago što je Anđelinu izabrao da bude majka njegove dece jer je zaista divna osoba. Koliko god njihov razlaz bio gadan, oni su svakako bili simbol prave ljubavi i kao takvi i treba da budu zapamćeni.

Leonardo Di Kaprio i Kejt Vinselt

Leo i Kejt su nam u "Titaniku" pokazali koliko je jaka ljubav na prvi pogled i kako iskrena ljubav dok nas smrt ne rastavi zaista pobeđuje sve drugo, pa čak i ljubav prema porodici. Kejt u filmu igra devojku koja mora da nauči da živi slobodnije dok Di Kaprio daje sve od sebe da bude njen vitez, osoba koja je čuva po svaku cenu i kojoj je njena sreća jedino bitna. 

Kada su njih dvoje u pitanju, jedna stvar je posebno bitna da se istakne. Svaka devojčica sanja svog princa na belom konju, ali svaka žena pre ili kasnije shvati da joj je potreban vitez koji ne mora da bude bogat ili moćan, već mora da je zaštiti i stane ispred nje. Di Kaprio je ulogom Džeka definitivno pokazao šta je prava ljubav između muškarca i žene u ovom filmu.

Rajan Gosling i Rejčel Mekadams

Rajan i Rejčel definitivno su napravili jedan od najromantičnijih filmova svih vremena. Film "The Notebook" ostao je upamćen po neverovatnoj ljubavi ova dva glumca uspela da prenesu na veliko platno. Međutim, osim na veliko platno oni su je preneli i u realan život, iako se na početku snimanja nisu podnosili. 

- Došao je do mene i pozvao me na stranu. Trebao je da snimi scenu s Rejčel i rekao mi je: Možeš li je da je makneš odavde i da dovedeš drugu glumicu? Jednostavno ne mogu da radim s njom- ispričao je u jednom intervjuu redatilj filma, šta se desilo kada je Rajan trebgalo da snimi scenu sa Rejčel u kojoj je bilo više od 150 statista Situacija se poboljšala nakon te rasprave, toliko da  su se Rajan i Rejčel na kraju zaljubili i bili u vezi do 2008. godine. On je čak nekoliko godina kasnije izjavio:

- Rejčelina i moja ljubavna priča sto puta je romantičnija od filmske.

Džulija Roberts i Ričard Gir

Džulija Roberts preva je lepotica bila i ostala, a ako joj nešto ide od ruke, onda su to definitivno uloge u kojima igra prelepu zavodnicu dobrog srca. Ričar Gir sa druge strane pravi je frajer, koji je prirodni džentlmen i ume da izvuče ono najbolje od žene. Barem na filmu njih dvoje predstavljaju savršnu kombinaciju od koje mnogi mogu da izvuku dobre lekcije o ljubavi.

Naša preporuka filma koji u mnogome otkriva kako se pravi muškarac ponaša prema ženi i kako žena treba da uzvrati ljubav jeste "Odbegla mlada" u kome Džulija Roberts nakon godina provedenih sa pogrešnim muškarcuna shvatila šta to znači kada te neko voli iskreno i kada se bori da otkrije ko si ti i da ti pomogne da otkriješ šta ti želiš.

 Ansel Elgort i Šejlin Vudli

Ovaj mladi glumački par po imenima je mnogima nepoznat. Međutim, osvojili su veliki broj srca igrajući glavne uloge u filmu "Krive su zvezde". Ovaj par opisao je pravu iskrenu tinejedžerku ljubav koja prolazi kroz velike testove i koja je na tom putu jako uspešna. Ovaj film mnogima će pomoći da shvate kakva je ljubav kada je jedan od partnera bolestan. 

Preporučujemo da pogledate ovo ostvarenje, ako već niste, jer prava ljubav koja je u njemu opisana dodiruje srce svakoga. 

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

I ova dva velika glumca našeg glumišta su jednan od parova koji su ozbiljno shvatili zadatak sa filma. Upoznali su se na snimanju "Zone Zamfirove", a iako tada nisu igrali par, u nekoliko drugih televizijskih ostvarenja.

Sloboda i Vojin i danas su simbol ljubavi, a njihovu sreću i ljubav potvrdilo je i rođenje njihovih bliznakinja. Oni uživaju u porodičnom životu, a čini se da je njihova ljubav prava idila i ideal kome svi treba da teže.

Nebojša Glogovac i Branka Katić

Kada je upitanju ovaj glumački par ne zna se ko je od njih dvoje lepši i koga je publika više volela. Oni su svoju ljubav ispoljili u filmu "Ubistvo sa preumišljajem". Goran Stojanović svakako je odlično znao vrednost Glogovca i Branke Katić, a njih dvoje su opravdali poverenje i pokazali kako je to kada dva velikana glumišta igraju par iako između njih romantična osećanja nisu postojala. 

- Neke scene koje smo uspeli da iznedrimo čine i dan danas da se ježim. Poneta sam ljubavnom pričom koju smo uspeli da dočaramo i Nebojša i ja smo se znali već 10 godina kada smo snimali taj film i negde smo se već u dušu voleli. Ništa nije bilo nepriorodno, ništa na silu. Dobro smo sarađivali i bili smo kompatibilni kao glumci i to je nešto što se oseća- rekala je Branka jednom prilikom za TV Prva.

Anica Dobra i Dragan Bjelogrlić

Film "Crni bombarder" reditelja Darka Bajića jedan je od najpoznatijih filmova koji su nastali tokom devedesetih godina prošlog veka tadašnjoj Jugoslaviji. Dragan Bjelogrlić i Anica dobra osvojili su srca mnogih ulogama u ovom filmu.

Anica je igrala otkačenu i buntovnu rokerku, dok je Crni, odnosna Dragan Bjelogrlić uspevao da donese osećaj promene kroz film. Anica i Bjelogrlić pokazali su svima kako je to kada jedna osoba pomaže drugoj osobi da se razvije i postane osoba kakva treba da bude.

Dragan Mićanović i Nataša Tapušković

Kako Tanjug javlja, ja te volim, verovatno je najpoznatija rečenica iz filma Lajanje na zvezde koji je omiljeni film mnogim generacijama bivše Jugoslavije. Dragan Mićanović i Nataša Tapušković, pokazali su svima kakva je iskrena ljubav.

Za razliku od mnogih filmova gde ljubav prolazi kroz iskušenja, što bu trebalo da istakne njenu jačinu, film "Lajanje na zvezde" izbacuje taj motiv i pokazuje ono što je ljubav u suštini. Jednostavna i nežna, ispunjujuća i nosilac sreće, Dragan i Nataša ove osobine ljubavi pokazuju kroz srednjoškolske zvrčke i najiskrenija osećanja.

Dragan Gaga Nikolić i Milena Dravić

Par koji ne sme biti izostavljen definitivno su Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić. Oni su simbol svega što svaka osoba želi kada je u pitanju ljubav. Upoznali su se na snimanju filma "Horoskop", a iz druženja se kasnije rodila i ljubav. Nedugo potom, rešili su da otpočnu zajednički život.

- Kad sam joj prišao, imao sam utisak da mi je to stara školska drugarica koju dugo nisam vidio ili neka devojka iz kraja koju poznajem ceo život. Upravo u tome je njena prava veličina. Osvojila me je svojom neposrednošću i normalnošću, uprkos velikoj popularnosti koju je već tad uživala. Mogla je da se ponaša kako hoće i niko joj ne bi zamerio, jer je već tada bila jedna od naših najvećih zvezda. To je nešto čime ona pleni i osvaja - rekao je Gaga jednom prilikom za "Stori", a upravo je to suština njihove ljubavi. Oni su bili ljubavni par koji je pokazao šta znači biti partner i baš zbog tog partnerstva, međusobnog poverenja i očigledne velike ljubavi postali su simbol ljubavi kakvoj svi teže.

Komentari (0)