Zanimljivosti

USPEH SE NE OPRAŠTA: Ovi poznati parovi su se rastali jer su dame “obukle pantalone”!

Partneri bi trebalo da se raduju uspesima svoje druge polovine, bez obriza na pol. Ipak, ovi holivudski brakovi nisu izdržali teret uspešnih žena.

16.02.2022 20:00

USPEH SE NE OPRAŠTA: Ovi poznati parovi su se rastali jer su dame “obukle pantalone”!
YouTube/printscreen

Ni holivudski golupčići izgleda nisu imuni na dečje bolesti svakog braka. Mnogi od njih su prešli preko ljubomore, posesivnosti, pa čak i prevare, ali izgleda da se uspeh baš i ne oprašta. Posebno ako je ženski. Portal Srećna Republika vam predstavlja poznate brakove kojima je presudio poslovni uspeh partnerke.

1. Hilari Svonk i Čed Lou 

Hilari Svonk i Čed Lou  izrekli su sudbonosno da u septembru 1997. godine. Godinama su smatrani savršenim holivudskim parom, ali problemi su nastupili kada je lepa glumica prvo osvojila Oskara za ulogu u filmu “Dečaci ne plaču”, a pet godina kasnije i za Istvudovu “Devojku od milion dolara”. Papire za razvod predali su godinu dana kasnije. Iako su nepomirljive razlike bile razlog njihovog razvoda, upućeni tvrde da brat glumca Roba Loua nije mogao da se nosi sa planetarnim uspehom svoje drage.

2. Kamil i Kelsi Gramer

Kamil Gramer je godinama bila odana supruga Kelsiju Grameru koja ga je pratila na sve dodele nagrada, a posebno tokom emitovanja serije "Frejžer“ u kojoj je imao glavnu ulogu. Nakon što je serija prestala da se emituje, Kelsijev zvezdani status je počeo da bledi. Kad je Kamil postala jedna od najpopularnijih takmičarki u rijaliti šou "Holivudske supruge", Kelsi je zatražio razvod. Kasnije se saznalo da je svoju suprugu varao sa Kejt Volš, sa kojom je neposredno nakon toga uplovio u bračne vode.

3. Džesika Simpson i Nik Lašej

Nik Lašej je postao popularan tokom druge polovinie devedesetih kao pevač boj benda "98 Degrees“. Ipak, veću slavu je ostvario kao suprug pevačice Džesike Simpson, piše portal zadovoljna.dnevnik.hr. Kada je shvatio da uspeh rijaliti serijala "Mladenci” (Newlyweds) u kojem su se oboje pojavljivali počiva uglavnom na slavi njegove supruge i da samo ona dobija ponude za filmove i reklame, brak se ubrzo raspao.

4. Dženifer Garner i Skot Foli

Dženifer Garner je upoznala Skota Folija na snimanju serije "Felisiti“. On je tamo bio jedan od tri glavna glumca, dok se ona pojavljivala samo u manjoj sporednoj ulozi. Zaljubili su se i venčali 2000. godine. Samo godinu dana kasnije Dženifer je dobila glavnu ulogu u seriji "Alijas“, koja ju je vinula u zvezdanu orbitu. Ispostavilo se da je novostečena popularnost bila preveliki izazov za par koji se sporazumno rastao 2003. godine.

5. Gven Stefani i Gevin Rosdejl

Gven Stefani je upoznala Gevina Rosdejla 1998. godine kada je njen bend "No Doubt“ bio predgrupa njegovoj grupi "Bush“. Rock muzičari su se ubrzo zaljubili, venčali i dobili troje dece. Ali Gven je u međuvremenu postala međunarodna zvezda, dok Gevin nikad nije u potpunosti ostvario svoj potecijal. Par se razveo 2015. godine nakon što je Gven otkrila da je Gevin vara sa dadiljom.

6. Ris Viderspun i Rajan Filipi

Ris i Rajan su se upoznali, zaljubili i venčali vrlo mladi, kad je ona imala 23 a on 25 godina. U međuvremenu su dobili ćerku Avu i sina Dikona, ali su i izgradili svoje glumačke karijere. Pritom valja napomenuti da je Ris ipak bila nešto uspešnija, pa je dobila Oskara za ulogu u filmu "Hod po ivici“. Iako oboje tvrde da su bili premladi za brak i da je to zapravo razlog njihovog razvoda, upućeni tvrde da Rajan nije znao da se nosi sa popularnošću svoje supruge i da je utehu tražio u drugim ženama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)