Ispovesti MISLILA SAM DA SAM IZAŠLA SA DUHOVITIM KOLEGOM SA POSLA: Moja mama je imala jaku intuiciju, ispostavilo se da je UBICA! 23:25
Vesti IZAŠLA SAM SA DEČKOM - a onda mi je stranac bacio papirić: Ovoga sam se NAJVIŠE PLAŠILA, napisao mi je SVE 15:14
Ispovesti DEČKO ME JE NA PRVOM SASTANKU ODVEO U BIOSKOP - pomislila sam romantično! Zbog onoga što je odabrao bio mi je odvratan - čista nastranost! 23:35
Ispovesti IMALI SMO SAVRŠEN SASTANAK, ALI ODMAH POTOM MI JE POSLAO JEZIVU PORUKU: Imao je bizaran zahtev - zanemela sam! 22:30
Zanimljivosti UPERIO PRSTIĆ U PRINCA, PA GA POMAZIO: O susretu Trampa i Vilijama priča svet, evo o čemu razgovaraju (FOTO) 20:40
Brak i veze BILA SAM NA NAJKRAĆEM DEJTU U ISTORIJI - oduševio se kada me je video, a onda je pobegao glavom bez obzira! 22:30
Ispovesti IZAŠLA SAM SA 50 MOMAKA DOK NISAM NAŠLA ONO ŠTO SAM TRAŽILA: A sada mi kod njega smeta JEDNO 21:30
Vesti IMALI SU POSLOVNI ONLAJN SASTANAK i nisu ni sanjali šta će im se dogoditi! Još jedna kamera se slučajno upalila - žena je ležala, a onda je sevnulo! (VIDEO) 19:19
Roditeljstvo JEDNOM MESEČNO IZLAZIM NA SASTANAK SA SOPSTVENIM SINOM! Potez ove mame mnoge je iznenadio, ali kada vidite zašto to radi... 21:40
Psihologija DA LI STE I VI OD ONIH KOJI VEČITO KASNE? Nije samo stvar navike, evo šta to govori o vašem zdravlju! 15:20
Strast "INTIMNI ODNOSI NA PRVOM SASTANKU NISU LOŠA IDEJA": Stručnjak objašnjava zašto ne bi trebalo obuzdavati strasti (FOTO) 21:50
Ispovesti DEČKO JE INSISTIRAO DA NA SASTANAK DOĐE U BELOJ HALJINI: Nakon što ju je uništio, usledio je potez koji je ostavio bez teksta! (FOTO) 14:20