Lifestyle

IMALI SU POSLOVNI ONLAJN SASTANAK i nisu ni sanjali šta će im se dogoditi! Još jedna kamera se slučajno upalila - žena je ležala, a onda je sevnulo! (VIDEO)

Pandemija koronavirusa je donela mnogobrojne izazove, ali i novitete na polju rada od kuće, ali evo kako to ponekad izgleda u praksi.

22.10.2024 17:19

IMALI SU POSLOVNI ONLAJN SASTANAK i nisu ni sanjali šta će im se dogoditi! Još jedna kamera se slučajno upalila - žena je ležala, a onda je sevnulo! (VIDEO)
Instgaram-sarcasm_only

Pandemija koronavirusa je ostavila ozbiljne posledice na sve, a jedna od retkih prednosti, koje su uvideli mnogi radnici, jeste privilegija rada od kuće. Međutim, dok za mnoge to znači da u miru svoje sobe mogu da budu dodatno koncentrisani i obavljaju radne zadatke, drugi su sve to počeli da zloupotrebljavaju.

Tako je na društvenim mrežama osvanuo snimak koji je izazvao nevericu, ali i salve smeha. Naime, izgleda da mnogi i dalje rade od kuće, a četvoro radnika se dogovorilo da održi zajednički onlajn sastanak. Na videu se vidi kako se troje učesnika Zum sastanka pojavilo s uključenom kamerom, dok je jedna sagovornica komunicirala bez uključene kamere, što je njenog nadređenog naljutilo.

Međutim, kada se kamera uključila svi su bili zapanjeni.

Instgaram-sarcasm_only

Kada je radnica uključila kameru, nastupio je tajac, pa šok ostalih učesnika u razgovoru 

- Pre nego što počnemo sastanak, Ketrin, možeš li da uključiš kameru? O tome smo već razgovari prošle nedelje, to se zahteva na svim zajedničkim sastanicima i odnosi se na sve nas - rekao je jedan od njenih kolega.

Devojka je tog trenutka uključila kameru, a videlo se da nepomično leži, po svemu sudeći u solarijumu, budući da je oko nje sve šljaštilo u neonskoplavoj boji. Takođe, ona je na sebi imala zaštitne naočare, a očigledno je bila totalno naga.  

- Ktrin, gde si to ti? Ti si u solarijumu? Mislio sam da danas radiš od kuće, a ne iz solarijuma? Jesi li ozbiljna, imamo sastanak s klijentom za 15 minuta - pitale su je zapanjene kolege.

Primetno je da je i drugi učesnik sastanka isključio kameru, očigledno da bi se ismejao nečuvenom prizoru.

- Da, sunčaću se još 10 minuta - kratko je objasnila Ketrin, bez ikakve namere da napusti solarijum da bi se usredsredila na onlajn sastanak.

- Zaposleni iz generacije Z su van kontrole - stoji u opisu snimka.

Objava je samo na Instagramu dobila 256.000 sviđanja, dok su se reakcije smenjivale.

- Oven je isključio kameru da bi se smejao.

- U ovoj oblasti posla sam skoro 40 godina, malo je šokantno ono što vidim.

- Zbog takvih poput nje, u toj firmi će mnogima biti ukinut rad od kuće.

- Trebalo bi da se uvede neuključivanje kamere, zašto bi se videli, dovoljno je da se čujemo!

- Ako ta devojka dobro radi svoj posao, dopustio bih joj da joj radi i iz solarijuma.

- Ketrin i Oven jedini imaju dobre vibracije!

- Ne vidim u čemu je problem, sve dok za 15 minuta stigne na taj onlajn sastanak sa klijentom VAN solarijuma.

- Vidi se da je plavuša glavi cinkaroš u firmi!

- Zbog ovoga se plašim da zaposlim bilo koga iz njene generacije, nemogući su, ne shvataju red i rad!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)