Zanimljivosti

BREDLI KUPER NA KOKAINU: Poznati glumac priznao da ga nijedna žena nije želela

Bredli Kuper je u ranim dvadesetim bio kokainski zavisnik i imao je velike probleme da pronađe devojku. Slavni glumac pričao je iskreno o svojim porocima, kao i o tome ko mu je pomogao da se vrati na pravi put.

16.06.2022 10:00

BREDLI KUPER NA KOKAINU: Poznati glumac priznao da ga nijedna žena nije želela
Ap photo

Govoreći o svom životu i karijeri koju je gradio još davnih 2000 – ih, Bredli Kuper je u podkastu internet emisije „SmartLes“, čiji su domaćini Džejson Bejtman, Vil Arnet i Šon Hejs, otkrio da put do slave nije uvek bio tako sjajan. Nažalost, talenat i lepota koje je imao, nisu mu dali samopouzdanje kakvo je želeo i u ranim dvadesetim se osećao izuzetno nesigurno, pa čaki depresivno.   

Problemi su krenuli, nakon što je završio Glumačku dramasku školu u Njujorku i krenuo da dobija uloge.

- Bio sam tako izgubljen i bio sam zavisnik od kokaina. Presekao sam Ahilovu tetivu odmah nakon što sam dobio otkaz u „Alias“ – rekao je glumac.

Osvrnuvši se na svoju prošlost, Bredli je istakao kako je dobra stvar u svemu tome bila što se sve to dogodilo dok je još bio izuzetno mlad i pre nego što su krenule ozbiljnije uloge u karijeri, a to se desilo sa njegovih 29 godina.

 

 

Iako danas slama srca ženama širom sveta svojom lepotom i pojavom, holivudski glumac je otkrio da nije bilo tako uvek i da ga žene nisu želele.

- Preselivši se u Los Anđeles, osetio sam kao da sam se vratio u srednju školu. Nisam mogao da uđem ni u jedan klub, nijedna me devojka nije želela. Baš sam bio depresivan. – otkrio je Kuper.

Agonija i problemi sa drogom i alkoholom sa kojima se suočavao dogodili su se pre „Mamurluka“, koji je snimljen 2009. godine, a  koji mu je doneo svetsku slavu. Tada je već imao 36 godina. 

 

 

Zbog zavisnosti od kokaina i alkohola, velike nesigurnosti i depresivnosti koji su ga okupirali, glumac je prošao kroz prilično turbulentan period.

Velike promene u svom životu dogodile su mu se između 29. i 34. godine. Iako je mislio da je, kako kaže, bio na „putu uništenja“ veliku zahvalnost duguje Vilu Arnetu, koji mu je pomogao da se suoči sa svojim problemom i da se vrati na pravi put. Videvši jednom prilikom da nema Bredlija da šeta pse, Vil se zabrinuo i potražio ga. Sa njim je, kako glumac kaže, imao težak razgovor, ali mu je on otvorio oči.

- Definitivno sam tada napravio velike korake u svom životu i napokon sam mogao da stanem ispred nekoga: da dišem, slušam i pričam. Vil je razlog zašto sam promenio svoj život – rekao je glumac.

Pohvalivši ga što je postao jedan od najtraženijih glumaca Holivuda, Arnet se osvrnuo na to da je glumcu ta spoznaja cele situacije i problema omogućila da bude ono što je danas i da je on zbog toga veoma srećan.

BONUS VIDEO:

 

                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)