Zanimljivosti

Od njih sa NASLEDILE LEPOTU: Ovo su mame POZNATIH SVETSKIH SUPERMODELA, jedna će vas posebno ZAPANJITI!

Ako mislite da su geni čudo, pročitajte naš tekst i saznajte kome najpoznatije svetske manekenke mogu da se zahvale za svoj izgled!

15.06.2022 16:00

Od njih sa NASLEDILE LEPOTU: Ovo su mame POZNATIH SVETSKIH SUPERMODELA, jedna će vas posebno ZAPANJITI!
Tanjug/AP

One su neprikosnovene na naslovnicama i pistama. Ostavljaju muškarce bez dana, a žene u stanju trajne ljubomore. Manekenke i foto-modeli su uvek dolazile u prvi plan zbog svojih savršenih mera i jedinstvene lepote.

Ipak, da li ste se ikada zapitali kako izgledaju žene koje su im podarile život? Portal Srećna Republika vam otkriva kako izgledaju majke legendarnih lepotica, tek da vam dokažemo da iver ne pada daleko od klade.

Naomi Kepmbel i Valeri Moris-Kepmbel

Za „Crnu panteru“ znamo da je jedna od 5 izvornih supermodela i da je njena pojava na pistama i u spotovima legendarna, i to uvek. Graciozan hod Naomi Kempbel (52) i savršena lepota bili su inspiracija mnogim dizajnerima. Njena mama, Valeri Moris-Kempbel ima punih 70 godina i izgleda bogovski. Ova majka dvoje dece, bivša plesačica modernog plesa i manekenka može da parira svojoj mezimici u svakom pogledu, a nije teško uočiti od koga je čuveni supermodel nasledio lepotu. U nekoliko navrata su mama i ćerka čak i udružile snage na modnoj pisti.

Krisi Tigen i Vilalak Tigen

Supruga pevača Džona Ledženda je poznata po svojoj jedinstvenoj lepoti, koja je proizvod mešavine američkih, nemačkih, norveških i tajlandskih gena. Ipak, Krisi Tigen (36) sve zasluge duguje svojoj mami, 60-godišnjoj Instagram zvezdi i kuvarici Vilalak Tigen. Ova dama poreklom sa Tajlanda izgleda savršeno, a njen nadimak „Pepper“ (biber) savršeno opisuje njen živahan i vrcav karakter.

Điđi, Bela Hadid i Jolanda Hadid

Dve trenutno najpoznatije sestre modnog sveta su imale i te kako dobrog uzora. Njihova mama Jolanda Hadid (58) je 80-ih žarila i palila sa naslovnica poznatih časopisa. Njena čuvena holandska lepota, plava kosa i savršene crte lica su je učinile slavnom za tili čas. Ona je imala toliko jak uticaj na svoju decu da je sve troje krenulo njenim stopala. Sin Anvar (22) i ćerke Bela (25) i Điđi (27) su danas veoma aktuelni modeli, a mama im sigurno, tu i tamo, održi poneku lekciju iz modelinga.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mnjah

30.11.2022 17:22

Mam Jasmin Le Bon i ćerka manekenka Amber Rouz Le Bon.