Zanimljivosti

TOM HENKS ozbiljno bolestan? Fanovi šokirani i zabrinuti za zdravlje čuvenog glumca

Henks je vidno smršao što može biti upozorenje na ozbiljne zdravstvene probleme. Njegove obožavaoce je zabrinulo nekontrolisano podrhtavanje desne ruke koje je bilo uočljivo kad se pojavio na sceni u Australiji posle premijere novog filma „Elvis“

15.06.2022 21:00

TOM HENKS ozbiljno bolestan? Fanovi šokirani i zabrinuti za zdravlje čuvenog glumca
Ap photo

Čuveni holivudski glumac i dvostruki Oskarovac Tom Henks (65) zabrinuo je obožavaoce na nedavnoj premijeri novog filma „Elvis“ u Australiji.

Biografska drama o kralju rokenrola Elvisu Prisliju imala je svetsku premijeru 25. maja na festivalu u Kanu, a specijalna projekcija bila je početkom juna na Golden kostu nedaleko od Brizbejna na kojoj se pojavio i Henks. On u ovom ostvarenju reditelja Baza Lurman igra Prislijevog menadžera Toma Parkera.

Drhtanje desne ruke

Henks se nakon premijere izašao na scenu i obratio se publici.

- Nema boljeg mesta na svetu za snimanje filma nego ovde na Golden koustu. Niko od njih nema ono što vi imate, a šta je to? Dve reči. Nijedan od tih drugih gradova nema Dena Marfija – rekao je Henks misleći na čuveni lanac pića, a prenosi britanski Miror.

Međutim, dok je govorio, jasno se videlo kako mu podrhtava desna ruka u kojoj je držao mikrofon i da on to ne može da kontroliše.

U jednom trenutku čuveni glumac je pokušao da zaustavi drhtanje pridržavajući mikrofon i levom rukom. Potom je mikrofon uzeo sa obe ruke, pa a prebacio u levu, a desnu šaku stavio u džep očigledno svestan da ne može da kontroliše podrhtavanje ruke, pišu svetski mediji.

Fanovi čuvenog glumca širom sveta bili su šokirani i zabrinuti za njegovo zdravlje i pitaju se šta se događa sa Henksom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ntv (@ntv)

Henks ćuti

Holuvudska zvezda se nije oglašavao nakon događaja u Australiji, ali je zabeleženo da se odmah nakon premijere vratio u Sjedinjene Američke Države navodno zbog brojnih obaveza oko filma. On se vidno raspoložen pojavio i na specijalnoj premijeri filma „Elvis“ u Grejslendu 11. juna ali se ovog puta nije obraćao publici i u kratkim izjavama medijima govorio je isključivo o svojoj ulozi u ovom filmu.   

Svetski mediji bruje o njegovom zdravstvenom stanju i sve su brojnije spekulacije zašto mu je drhtala ruka. Osim toga, primetno je da je izuzetno mršav što bi mogao da bude još jedan pokazatelj ozbiljnih zdravstvenih problema o kojima on, za sada, ne želi da govori.

Sam Henks je 2016. otvoreno govorio o dijabetesu tipa 2 koji mu je dijagnostikovan 2013. i od tada se bori sa ovom bolešću.

- Ja sam deo one američke generacije koja je bila lenja, nisam vodio računa o sebi i eto šta mi se dogodilo. Ugojio sam se, videli ste me kako sam izgledao u filmovima, bio sam totalni idiot – rekao je on tada.

Nije poznato da li je podrhtavanje njegove desne ruke ima bilo kakve veze sa dijabetesom ili je u pitanju nešto mnogo ozbiljnije. Nekontrolisano podrhtavanje ekstremiteta može da bude znak mnogih obolenja, ali sve dok se Tom Henks ne oglasi ostaje samo da se nagađa šta se dešava s njim.

Zadovoljna Elvisova ćerka

Američka premijera filma „Elvis“ zakazana je za 24. jun. Radnja filma prati muzičku karijeru i život Elvisa Prislija kroz vizuru njegovog komplikovanog odnosa sa menadžerom  Tomom Parkerom. Film istražuje njihov dubok odnos koji je trajao 20 godina od Elvisovog uspona do vrhunca njegove slave.

Poseban deo filma bavi se Prislijevim odnosom sa suprugom Prisilom Prisli s kojom je bio u braku od 1967. do 1973.

Elvisa igra Ostin Batler koji je verno dočarao kralja rokenrola. Filmom i prikazom njegovog života zadovoljna je i Elvisova ćerka Liza Mari Prisli.

- Bila sam jako mala ali se još sećam očeve energije. Ostin je uspeo to da dočara. Iskreno, do sada sam uvek bila razočarana kako su razni glumci pokušavali da dočaraju mog oca. Ovim filmom sam zadovoljna – rekla je Liza Mari Prisli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)