Tom Henks neće u svemir

TOM HENKS ODBIO BEZOSOVU BEZOBRAZNU PONUDU: 12 minuta vožnje po svemiru ne vredi toliko!

Tom Henks odbio je putovanje u svemir sa Džefom Bezosom jer mu se nije dopala ponuda osnivača Amazona.

11.12.2021 14:08

TOM HENKS ODBIO BEZOSOVU BEZOBRAZNU PONUDU: 12 minuta vožnje po svemiru ne vredi toliko!
YouTube/printscreen

Tom Henks, jedan od najvećih holivudskih glumaca, koji je poznat i po svojim ulogama u svemiru, odbio je mogućnost da zaista izađe iz zemljine orbite sa Džefom Bezosom.

Čini se sasvim logično da Tom Henks napusti zemlju i ode u svemir, pa je mnoge zbunila glumčeva odluka da batali ovaj put. Naime, razlog za to je Bezosova ponuda. Osnivač Amazona tražio je od Henksa da sam plati kartu od samo 28 miliona dolara. Iako glumac nema problema sa finansijama ova ponuda je za njega kranje bezobrazna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

Vožnja u svemiru trajala bi svega 12 minuta, te je celokupna ponuda za njega izgledala kao jako skup hir u kome bi sigurno uživao, ali jednostavno ne vredi toliko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ipak, trend odlaska u svemir sve je popularniji među poznatima, pa je i Henks sebi obezbedio kartu za let izvan zemljine orbite. Naime, popularni glumac, kako prenosi Cheatsheet, kupio je kartu za Virgin Galactic devedesetominutni let, po ceni od 250.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Da li biste vi odbili Bezosovu ponudu da ste na Henksovom mestu? Ili put u svemir ipak vredi 28 miliona dolara?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)