ŠALA MALA

PUKAO SILIKON? Evo šta je zadesilo Ellu Dvornik!

Poznata influenserka iz Hrvatske i ćerka legendarnog Dina Dvornika, Ella Dvornik, je poznata kao osoba vrcavog smisla za humor ali i kao neko ko vrlo otvoreno govori o svojim problemima. Nedavno se u jednom svom videu za Jutjub iz serijala Vlogmas požalila majci da joj je pukao silikon, a evo kako je ona reagovala!

07.12.2021 17:54

PUKAO SILIKON? Evo šta je zadesilo Ellu Dvornik!
youtube/printscreen - Ella

Ella Dvornik (30) svojim objavama na Instagramu i Jutjubu neretko nasmeje ceo region. Ova duhovita mlada dama i mama ume da zbija šale i na svoj i na tuđ račun i to radi jako uspešno. Međutim, šala koju je priredila svojoj majci Danijeli (54) možda je čak najesktremnija od svih.

Hrvatska influenserka se nedavno pohvalila kako je stavila silikonske implante u grudi, a kako je po prirodi jako otvorena i iskrena, ona je o procesu i promeni pričala otvoreno na društvenim mrežama. Međutim, ove godine je odlučila da se u jednom od svojih Jutjub videa u okviru serijala Vlogmas našali sa mamom Danijelom.

Naime, svojoj majci je preko telefona rekla da se saplela i pala na stepenicama zbog čega joj je pukao implant u dojci na pola, piše portal 24sata.hr.

- Žele obični, što da ti kažem! Imam dve polutke sise sad! Trebalo bi da odem u hitnu. Bolelo me je užasno kad sam pala, samo se razdvojilo - rekla joj je Ella.

Danijela joj je odmah panično savetovala da ode kod hirurga. Ella je potom rekla da joj implant nije pukao već se zezala i snimala telefonski razgovor za svoj Jutjub kanal.

- Pa nije da implantanti tako lako pucaju, onda bi svaka žena hodala s grudima na pola! Znala sam da me snimaš, sve je tako dobro izrežirano! - zaključila je Danijela.

Nakon toga ju je potresena majka “počastila” sa nekoliko psovki dok joj se Ella smejala. U videu ispod možete pogledati Ellin video sa ovom šalom.

Komentari (0)