Zanimljivosti

ŽALI ZBOG DŽONIJA DEPA: Amber se prvi put oglasila posle PRESUDE, ono što je izjavila zapanjilo je sve!

Džoni Dep je posle šestonedeljne parnice dobio spor protiv bivše supruge Amber, a evo šta je ona u prvom intevjuu rekla na to!

15.06.2022 18:00

ŽALI ZBOG DŽONIJA DEPA: Amber se prvi put oglasila posle PRESUDE, ono što je izjavila zapanjilo je sve!
Ap photo

Glumica Amber Herd je posle 6 nedelja suđenja koje je bilo otvoreno za javnost, konačno 1. juna izgubila od strane Džonija Depa koji ju je tužio za klevetu.

Nezapamćeno suđenje u Virdžiniji je poprimilo oblik rijalitija u kome je zaključeno da Amber treba da plati Depu 10,4 miliona dolara, a glumac bivšoj ženi 2 miliona dolara iako su oboje tražili znatno veće sume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by General Zeng (@generalzeeng)

Amber je posle svega shvatila koliko se ona zapravo užasno ponašala prema Depu dok su bili u braku.

Ona je u svom prvom intervjuu koji je dala za NBC Today's odgovorila da nikada nije podsticala nikakvo nasilje, ali je ipak priznala da se tokom njihovog braka ponašala "veoma toksično".

- Tokom cele naše veze radila sam i govorila užasne stvari posle kojih bih zažalila. Ponašala sam se užasno i neprepoznatljivo, čak i za samu sebe. Toliko žalim. Užasnim rečima sam pričala otvoreno o tome šta sam sve radila. Govorila sam kako sam gurnuta do te mere, da nisam ni znala razliku između ispravnog i pogrešnog - ispričala je ona.

- Nastaviću da se osećam kao da sam bila deo ovoga, kao da sam bila druga polovina ove veze, pošto i jesam bila. Bilo je jako ružno, a moglo je da bude divno. Ipak bilo je veoma, veoma toksično. Bili smo užasni jedno prema drugome. Napravila sam toliko mnogo grešaka, ali ipak uvek sam samo pričala istinu - navela je Herd.

Amber je priznala da se oseća "slomljeno", pošto je doneta presuda u Depovu korist. Ona je dodala da je još više razočarana budući da je ovim "izgubila pravo da ikada više slobodno i javno govori".

- Razočaranje koje osećam danas je nemoguće opisati. Slomljenog sam srca što gomila dokaza nije bila dovoljna da se suprotstavi nesrazmernoj moći i uticaju mog bivšeg muža - rekla je ona u izjavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @renault_fans_norte

Glumica je istakla da je totalno razočarana i time šta ova presuda zanači i za druge žene generalno.

- Ovo je nazadovanje. To vraća sat unazad, u vreme kada bi žena koja bi progovorila javno mogla biti osramoćena i ponižena pred očima celog sveta. To odbacuje ideju da nasilje nad ženama treba shvatiti ozbiljno. Verujem da su Džonijevi advokati uspeli da nateraju porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i ignoriše dokaze koji su bili toliko ubedljivi, da smo pobedili u Velikoj Britaniji. Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što izgleda da sam izgubila i pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka, a to je da govorim slobodno i otvoreno - odgovorila je Amber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

BONUS VIDEO:


 


 

 

Komentari (0)