Roditeljstvo

MAMA SE POHVALILA LUKSUZNOM ZABAVOM ZA SINA, ALI OVO NIJE OČEKIVALA! Prizor je ustvari pretužan!

Snimak koji je na društvene mreže objavila poznata Instagram mama iz Dubaija, Farhani Bodi, izazvao je salve reakcija.

04.05.2022 18:00

MAMA SE POHVALILA LUKSUZNOM ZABAVOM ZA SINA, ALI OVO NIJE OČEKIVALA! Prizor je ustvari pretužan!
Printscreen/Instagram/aydins_world

Mnoge mame svoju slavu stiču putem društvenih mreža pa na njoj prikazuju koliko su uspešne na svim poljima i kako postižu da im kuća blista, da im deca imaju sve što požele i budu prepametna, a da one, istrovremeno, izgledaju besprekorno sređene. Nekima to možda stvarno i ide od ruke, ali ponekad umeju i da posrnu, a sve želeći da svojim pratiocima prikažu glamurozan život i kako je on organizovan.

Upravo to se dogodilo jednoj poznatoj mami sa Instagrama, Farhani Bodi iz Dubaija, koja je za svog sina Ajdina pripremila glamuroznu rođendansku proslavu.

Slavljenik je bio obučen u leopard odelo i na nogama je imao mokasine, koje su verovatno potpisali neki poznati dizajneri, međutim, čini  se da dečak nije bio oduševljen sveukupnom ceremonijom koja je upriličena u njegovu čast.

Naime, umesto da sa ostalom decom proslavi svoj rođendan i polomi veliko jaje, kako to praksa nalaže na proslavama za mališane, dogodilo se upravo suprotno - mališan je izgledao krajnje nezadovoljno i gotovo ni u čemu nije želeo da učestvuje. 

Iako je soba bila ispunjena svim rođendanskim rekvizitima - balonima, dekoracijom i zlatno-belom tortom na tri sprata, kada je dečak trebalo da polomi veliko čokoladno jaje u kom se nalazila specijalna igračka, na njegovom licu se nije video ni trun oduševljenja. Dete je izgledalo kao da je primorano na taj čin, a ni njegov otac, koji je stajao sa strane, nije bio posebno impresioniran.

Prema rečima mnogih pratilaca poznate mame, porodica na snimku zapravo i nije toliko srećna koliko se Farhani trudi da upravo u to uveri čitav svet. 

Kritičari su se posebno osvrnuli na reakciju mališana koji nije pokazao emociju zbog igračke i zgrozili su se maminim upornim forsiranjem situacije. Okarakterisali su je da ona zapravo deluje površno i da samo brine o izgledu, a ne o atmosferi koja bi trebalo da vlada na porodičnom slavlju. 

Ajdin, kao i njegova majka, takođe poseduje profil na Instagramu, koji uređuje ona. Na njemu se mogu videti slike gde je dečak u raznim odevnim kombinacijama koje baš i nisu primerene dečaku njegovog uzrasta, ali koje ta očigledno imućna porodica, sebi može da priušti. 

- Reklo bi se da ga majka uključuje polako u manekenske vode - glasi jedan od komentara na mrežama. 

 

 

BONUS VIDEO:

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)