Dete

MAJKA OTKRILA KAKO RAZLIKUJE TROJKE! Ovo će vas nasmejati, identični su, ne postoji drugi način!

Plavokosi dečaci zadaju svima glavobolje kada ih treba razlikovati, pa je mama mališana došla na brilijantnu ideju kako bi pomogla njihovoj tetki Ejmi, ali i ostalim članovima porodice.

25.04.2022 22:00

MAJKA OTKRILA KAKO RAZLIKUJE TROJKE! Ovo će vas nasmejati, identični su, ne postoji drugi način!
Printscreen Tiktok

Roditelji jednojajčanih blizanaca i sami se ponekad zbune kada treba da razliku svoju decu. Zamislite kako je tek tetkama. Upravo pred takvim izazovom se našla tiktokerka Ejmi Jo koja je tetka tri dečaka. 

 

Nasmejani, prelepi plavokosi dečaci zadaju glavobolje svima kada ih treba razlikovati, pa je mama došla na spasonosnu ideju. U videu koji je na Tiktoku podelila tetka Ejmi, mama dečaka je došla na briljantnu ideju.

- Ja sam tetka, ali je mama imala sjajnu ideju. Ona je lakom za nokte i drugačijom bojom obojila palac svakog svog sina. Tako Henrik ima plavi, Tomas crveni, a Džejms zeleni lak - rekla je Ejmi u urnebesnom video snimku.

Verovali ili ne, ovaj snimak na TikToku je videlo 16,3 miliona ljudi, a u komentarima većina čestita snalažljivoj mami na ideji.

Kako je objasnila ponosna tetka Ejmi, razlikovanje dečaka je veoma važno kad je u pitanju prepoznavanje alergija, lekova, bolesti i praćenje razvoja i telesne težine svakog pojedinačnog mališana.

Lak za nokte na palcu mališana više služi za članove porodice i prijatelje da raspoznaju mališene, nego za njihove roditelje koji nepogrešivo znaju kojeg od sinova drže u rukama. 

Kao znak raspoznavanja koriste i odeću u različitim bojama. A ako se neko i zbuni dovoljno je da skine čarapicu sa noge mališanu i da po boji laka na palcu tačno znaju koji je dečak u pitanju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)