Zanimljivosti

ŠTA SE DEŠAVA SA KAMILOM? Jedan snimak otkrio u kakvom je stanju buduća britanska kraljica, nacija šokirana! (VIDEO)

Prilikom obraćanja kralja Čarlsa III parlamentu, oko kamere je zabeležilo nesvakidašnji trenutak, njegove supruge Kamile koja nije bila fokusirana u potpunosti na njegovo govor.

17.11.2022 19:01

ŠTA SE DEŠAVA SA KAMILOM? Jedan snimak otkrio u kakvom je stanju buduća britanska kraljica, nacija šokirana! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/happymedison

Iako je Kamila Parker svesrdna podrška svom suprugu, budućem britanskom monarhu i kralju Čarlsu III, čini se da u pojedinim trenucima voli da skrene misli, te vidi da li je sve pod kontrolom kada je njen izgled u pitanju, baš poput običnih žena. Ne, nije se gledala u ogledalo usput, niti nameštala frizuru već je, dok se kralj obraćao Parlamentu a ona sedela na stolici, neobavezno bacila pogled na svoje ruke. Dok ih je držala prekrštene, u jednom trenutku se setila da je moguće da nokti nisu stilizovani kako treba te ih je diskreno pogledala želeći da se uveri da je sve u najboljem redu.

Kamera je to zabeležila, a Kamila je nastavila da sluša govor supruga kao da se ništa nije desilo. Snimak je odmah postao viralan na društvenim mrežama te su mnogi primetili da i ona kao, i druge žene, želi da sve bude pod konac kada se negde pojavljuje, dok su se drugi šokirali.

"O Bože...tako mi je žao Engleske"

"Veoma je nervozna., zna da ceo svet gleda u nju. Visok nivo anksioznosti"

 

@happymedison Queen consort Camilla checks her nails throughout the Kings address to parliament😳 #queenelizabeth #queencamilla #kingcharles #royalfamily #foryoupage #uk #fyp ♬ оригинальный звук - 🌙

 

"Nimalo stilski"

" Ona ne veruje da je tu stigla"

"Konačno je dobila što je htela"

"Ne može da sačeka kad će kući. "Kada je ovo gotovo?"- ređali su se komentari.

I dok su je mnogu osuđivali kako se nije ponela uopšte sofisticirano niti kraljevski, te iskazali žaljenje jer je ona buduća kraljica, drugi su je branili time da je kod nje vladala trema i da je po sredi samo nervoza i stres. Svakako, zagonetan smešak na kraju mnogima je dao inspiraciju za komentare, te su se na njega svi osvrnuli sa mišlju da je zadovoljna svojim rezultatom te postignutim uspehom da dođe na tron britanske monarhije.

Ko je buduća kraljica Engleske?

Rođena je kao Kamila Rozmeri Šand (engl. Camilla Rosemary Shand), 17. jula 1947, u Londonu, kao ćerka majora Brusa Šanda i Plemenite Rozalind Mod Kubit, ćerke lorda Eškomba. Ima brata Marka i sestru Anabel. Njena prababa Alisa Frederika Kepel bila je ljubavnica Čarlsovog čukundede kralja Edvarda VII. Godine 1973. udala se za Endru Parkera Boulza, s kojim ima dvoje dece. Tim brakom se zvala Kamila Parker Boulz (engl. Camilla Parker Bowles). Njih dvoje su se razveli 3. marta 1995, nakon što je Čarls, princ od Velsa priznao javnosti svoju aferu sa Kamilom. Dana 10. februara 2005. objavljeno je da će se Kamila i Čarls venčati. Venčanje se odigralo 9. aprila, iste godine. Nakon venčanja dobila je titulu princeza od Velsa ali je odlučila da je ne koristi već je uzela drugu titulu svog supruga i oslovljavali su je kao vojvotkinja od Kornvola.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)