Zanimljivosti

KEJT MIDLTON JE LEGITIMNA NASLEDNICA LEJDI DI: Svi pričaju o jednom izboru princeze od Velsa (FOTO)

Princeza od Velsa godinama unazad verna je monohromatskom stilu oblačenja, koji se pokazao kao pun pogodak.

14.11.2022 18:02

KEJT MIDLTON JE LEGITIMNA NASLEDNICA LEJDI DI:  Svi pričaju o jednom izboru princeze od Velsa (FOTO)
Foto: Shutterstock

Kejt Midlton je postala modna ikona baš poput svoje pokojne svekrve Lejdi Di koja je takođe imala istančan ukus za modu. Princeza Dajana često je viđena u različitim stilovima i odevnim kombinacijama, tačno usklađenim za prilike na kojima se pojavljivala. Kejt sigurno korača njenim putem i vešto zna da odabere šta će za koju priliku da obuče. Zbog toga je nazivaju i legitimnom naslednicom voljene princeze, makar kada je stil u pitanju.

Monohromatski odnosno jednobojni stil je prepoznatljiv na Kejt već duže vreme i ona mu je verna jer je nepogrešiv. Ona se skoro pojavila u takvom jednom izdanju, obukavši maslinasto zeleni kaput tokom boravka u zapadnom Londonu. Bila je u poseti dečijem centru Kolham Manor u Hilingdonu koju je organizovala Alijansa za mentalno zdravlje majki. Uklopivši u odevnu kombinaciju kaput, suknju i bluzu u maslinastoj boji, te upotpunivši stajling salonkama i torbicom u istom tonu, Kejt je potvrdila da je ona model sofisticiranosti i elegancije.

 

 

Princeza i majka troje dece ističe važnost holističke podrške porodicama koje se suočavaju sa perinatalnim problemima mentalnog zdravlja, prenosi Tatler.com.

Kejt je po prirodi izuzetno pristupačna, te je na ovaj način pokazala podršku  majkama i razgovarala sa njima saslušavši njihova iskustva. U poseti je bio predviđen i sastanak sa članovima osoblja iz mnogih organizacija. Kraljevski par Kejt i Vilijam pokazuju izuzetnu zainteresovanost za rad na podršci mentalnom zdravlju. 

 

 

Sa druge strane princ od Velsa je ove nedelje je istakao važnost mentalnog zdravlja razgovarajući putem video kamera sa kapitenom fudbalske reprezentacije Engleske Harijem Kejnom i vezistom Vest Hem junajteda Deklanom Rajsom. Princ Vilijam je kroz razgovor sa poznatim fudbalerima rekao kako je naučio putem fudbala da je "razočarenje deo života". 

Nakon kraljičine smrti, zaduženja i radne obaveze kraljevskog para su se povećale, te oni bez pogovora stižu sve.

 

 

U jednoj nedavnoj radnoj poseti princeze i princa od Velsa opštinskom centru Skarborou, Kejt je opet zablistala u monohromatskom stilu, koji se, čini, postaje nezamenjivi deo njenog imidža. Ona se za tu priliku obukla od glave do pete u kamel boju gde je uklopila haljinu i kaput sa salonkama u istom tonu, pokazavši da svaki stil i usklađenost boja nosi na savršen način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)