Zanimljivosti

DŽENIFER ANISTON OTKRILA ZAŠTO NE MOŽE DA IMA DECU! Čuvena glumica potpuno ogolila dušu

Zvezda serije "Prijatelji" godinama je bila na stubu srama zbog glasina da ne želi da bude majka, a ona je sada odlučila da progovori o tom problemu.

10.11.2022 15:01

DŽENIFER ANISTON OTKRILA ZAŠTO NE MOŽE DA IMA DECU! Čuvena glumica potpuno ogolila dušu
Foto: Shutterstock

Slavna američka glumica Dženifer Aniston je pozirajući u minijaturnom bikiniju koji otkriva dobar deo njenog tela za naslovnicu kavera magazina "Alur", odlučila da ogoli i dušu. Ona je u intervjuu za pomenut časopis novinarki Danijeli Pergmanet otkrila detalje iz svog života o kojima javnost nije imala ama baš nikakvu tačnu informaciju, već se sve svodilo na nagađanja.

Naime, u dirljivoj ispovesti zvezda serije "Prijatelji" govorila o neostvarenoj želji da postane majka, istakavši kako je prolazila kroz težak period zbog toga. Ipak, i pored svega što je doživela ona nije klonula duhom, niti je zbog bilo čega zažalila rekavši da ju je to učinilo osobom kakva je danas.

- Zato sam toliko zahvalnana svim tim s*anjima. Inače bih zaglavila ako bih bila ta osoba koja je bila toliko uplašena, nervoza i nesigurna ko je. A sada me baš boli uvo - bila je nikad iskrenija glumica.

Ona je objasnila kako se teško suočavala sa glasinama koje su o njoj kružile u vreme kada je želela da zatrudni, posebno s pričama da ju je kolega i dugogodišnji partner, Bred Pit, ostavio jer nije mogla da mu rodi decu. Za njih je navela kako su potpuno neistinite. Bolelo ju je i što su se u pojedinim medijima godinama plasirale priče kako ona zapravo ne želi potomstvo, pri čemu je doživljavala neviđeni linč ljudi koji su isticali da je zbog takvih stavova sebična i nadmena. 

Otkrila je i kako je prošla kroz neuspele vantelesne oplodnje i pila kineske čajeve ne bi li rešila svoj problem, ali ništa nije pomoglo. Takođe, naglasila je da žali što nije bila informisana i što je u vreme kada se borila s neplodnošću niko nije savetovao šta je najbolje da uradi.

- Sve bih dala da mi je neko rekao: Zamrzni jajne ćelije, učini sebi uslugu. Zato sam tu gde sam danas. Moj brod je otplovio - naglasila je Dženifer.

U intervjuu Enistonova je istakla i da je tokom života previše bila fokusirana na karijeru, ne opterećujući sebe da li bi trebalo da nađe nekoga i rodi dete. 

Na pitanje novinarke da li bi se ponovo udala, slavna glumica je rekla za sada nema interesovanja za tim, ali da ne isključuje tu mogućnost. Međutim, osvrnula se na to da je lepo imati nekoga kome možemo pasti u zagrljaj na kraju dana, požaliti mu se i potražiti pomoć. 

Govoreći o društvenim mrežama poznata glumica je rekla kako nije njihov ljubitelj i da koristi instagram najviše zbog reklamiranja svog brenda, odnosno linije za negu kose. Ona planira da u udućnosti izda knjigu koja se bavi tematikom neplodnosti, kako bi pomogla svim ženama koje vode bitku sa tim problemom. Dosad, kako je naglasila, o tome nije pričala jer je želela da zaštiti i sebe, ali i svoju priču.

- Toliko godina sam skrivala da odlazim na vantelesnu oplodnju jer sam malo toga uspevala da zadržim za sebe. Sada osećam kao da se budim iz hibernacije. Nemam više šta da krijem - zaključila je Anistonova.

Bonus video:

 

Komentari (0)