Zanimljivosti

HAJDI KLUM U URNEBESNOM SNIMKU: Poteći će vam suze od smeha kad vidite šta je sad uradila (VIDEO)

Atraktivna Nemica se kao riba na suvom koprcala na podu, pokazavši kako se u stvari pripremala za nedavno održanu žurku povodom Noći veštica.

09.11.2022 22:01

HAJDI KLUM U URNEBESNOM SNIMKU: Poteći će vam suze od smeha kad vidite šta je sad uradila (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Bivši top-model Hajdi Klum (49) ponovo je zaprepastila fanove. Nakon što se nedavno za Noć veštica maskirala u crva sad je ponovo izazvala salve smeha. Naime, atraktivna Nemica je na svom profilu na Instagramu postavila urnebesan snimak na kome se vidi kako se muči u kostimu sirene. 

Ne samo što nije mogla da hoda već je u jednom trenutku pala na pod i počela da se koprca kao riba na suvom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Od crva do sirene

Hajdi, koju zovu kraljicom kostima za Noć veštica, ozbiljno shvata maskiranje, pa danima i mesecima pre toga pokušava da osmisli najatraktivniji i najupečatljiviji kostim. 

- Ranije ove godine… dok sam sanjala da postanem crv - napisala je ona uz urnebesan snimak. 

Hajdi je od struka n dole bila obučena u očigledno suviše tesan kostim koji se završavao perajama. To joj je pravilo ozbiljne probleme jer nije mogla da hoda. U jednom trenutku je završila na podu grčeći se i koprcajući dok je klizila po uglačanom parketu.  

Sudeći po njenom osmehu ludo se zabavljala. Očigledno je posle svega ipak odlučila da bude crv i kao takva dočekivala je goste na proslavi za Noć veštica koju je organizovala u Njujorku. Podsetimo, na njenom slavlju se okupio "krem" njujorškog i svetskog džet-seta, a među njima je bio i najbogatiji čovek na planeti, Ilon Mask.

Ne prestaje da šokira

Iako je davno napustila modnu pistu i otišla u zasluženu manekensku penziju Hajdi ne miruje. Letos je obradovala muškarce fotografijom svojih golih grudi sa odmora u planini. Takođe, ponovo je šokirala javnost kad se sa ćerkom Lenom slikala u donjem vešu za reklamu poznatog brenda. Tom prilikom je svoju jedva punoletnu ćerku nežno dodirivala po grudima i ljubila je u usta. Mnogi su ocenili da je njeno poigravanje sa incestom potpuno nepotrebno i na granici dobrog ukusa.

- Mi zajedno slavimo ljubav i podršku majke i ćerke. Koliko samopouzdanja, lepote i sreće može da donese donje rublje - napisala je tada Hajdi uz fotografije sa snimanja koje je objavila na svom Intagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

To joj, međutim, nije bilo dovoljno, pa se slikala potpuno gola u svom kupatilu, ali kao i ranije nije bilo dozvoljeno komentarisanje na njenom nalogu na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)