Zanimljivosti

ILON MASK KAO SAMURAJ: Milijarder došao na žurku povodom NOĆI VEŠTICA, evo koliko košta njegov kostim! (FOTO)

Novi vlasnik Tvitera pojavio se na žurki Hajdi Klum povodom Noći veštica i privukao pažnju svojim zanimljivim izdanjem.

01.11.2022 09:31

ILON MASK KAO SAMURAJ: Milijarder došao na žurku povodom NOĆI VEŠTICA, evo koliko košta njegov kostim! (FOTO)
Tanjug/AP

Top model Hajdi Klum obožava takozvanu Noć veštica, te iz godine u godinu pravi proslave povodom ove manifestacije. Osim njenih veoma živopisnih kostima, ove godine slavu je privukao jedan poseban gost.

Reč je o milijarderu Ilonu Masku  i od nedavno novom vlasniku Tvitera. On je na Hajdinu žurku odabrao kostim samuraja koji je, kako tvrde britanski mediji, ovaj kostim košta oko 7.500 dolara. U trenutku objave ovih informacija, samo jedan je još ostao na lageru. 

 

 

Ilon Mask je na žurku došao u društvu svoje majke Maje koja je, takođe, imala živopisni kostim. Međutim, čini se da je sve palo u drugi plan kada se Mask pojavio, te su sve oči bile uprte u njega.

Uspeo je da nadmaši i popularnost koju je domaćica zabave imala. Ona se ove godine baš potrudila, te je napravila jednu od najboljih transformacija do sada. Poznata lepotica odlučila je da bude džinovski crv, ni više a ni manje.

 

 

Društvene mreže bruje od komentara na račun ove zabave, a sudeći prema fotografijama, poznate zvanice odlično su se zabavile. Svi nestrpljivo iščekuju šta će nam tek naredne godine prirediti i hoće li nadmašiti kreativnost. 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)