Horoskop

HOROSKOP OTKRIVA KAKVI STE KADA POPIJETE KOJU VIŠE! Vage zajedljive, lavovi nepodnošljivi, a evo šta je s ostalima!

Kada uživaju u alkoholu i opuste se pripadnici pojedinih horoskopskih znakova pokazuju potpuno drugu stranu ličnosti.

09.10.2022 09:02

HOROSKOP OTKRIVA KAKVI STE KADA POPIJETE KOJU VIŠE! Vage zajedljive, lavovi nepodnošljivi, a evo šta je s ostalima!
pexels.com

Svakome se desilo da pretera u konuzmiranju alkohola. To svakako nije pohvalno, ali ubraja se u ona životna iskustva koja nas uče šta ne trebalo da radimo. Neki su pod dejstvom alkohola veseli, neki agresivni, a neki ne znaju ni kuda su došli, ni kuda su pošli. Pogledajte kako se znaci horoskopa ponašaju u tim neprijatnim situacijama. 

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna kada malo više popiju, postaju brutalno iskrene, glasne i veliki zabavljači. Ako nemaju hrabrosti dok su trezni, u pijanom stanju mogu uglavnom zavode osobu koja im se čini zanimljivom i privlačnom. Pod dejstvom alkohola zaboravljaju na sve kočnice zbog čega ih je sutradan često stid. Nekada se njihova dela prepričavaju danima nakon pijanstva jer to šta su oni spremni da učine u tim situacijama nieko ne može ni da zamisli.

Bik

Prvenstveno tihi i neprimetni bikovi pod uticajem alkohola postaju sve glasniji i velike galamdžije. Najglasnije se smeju i sve im je zabavno. Budući da vole da jedu, na njihovom stolu se pored bogate trpeze često nalazi i boca dobrog vina, tako da se nekima može činiti i da naginju ka alkoholizmu. Oni, međutim, nisu alkoholičari, već su veliki hedonisti i uživaju u svemu što obrok donosi. Bikovi su poznati po tome da vole da ispune svaku svoju želju. Međutim, odsustvo mere u svemu ih nekada može skupo koštati. Ipak, bikovi uživaju u tome što su barem nakratko u centru pažnje i što se o njima govori, nevažno na koji način. 

pexels.com

Horoskop otkriva kakvi ste kada popijete koju čašu više

Blizanci

Blizanci, po prirodi veseli, ništa se drugačije ne ponašaju i kad popiju. Čim ih alkohol malo više uhvati, brže pričaju, smeju se, koncentracija im opada, ali mozak radi i dalje trista na sat, tako da sigurno neće ostati bez teme i sagovornika. Blizanci dobijaju dodatno samopouzdanje, te se lakše upuštaju u avanture o kojima u trezvenom stanju često razmišljaju. 

Rak

Rakovi su poznati po tome da nemaju mere u alkoholu. Oni jednostavno ne znaju da stanu, a još i nagovaraju sve oko sebe da slede njihov primer. Trude se da budu zabavni i kraj večeri im obično teško pada. U trenutku pijanstva sve emocije im se mogu pročitati na licu. Suze su neizostavni kraj svakog njihovog pijanstva, bilo da su radosnice ili one koje pokazuju tugu. Neretko u stanju pijanstva rakovi osećaju potrebu da menjaju život iz korena sebi, ali i slučajnim prolaznicima. Zbog toga često sebe mogu dovesti u neprilike jer su previše poverljivi prema ljudima koji to mogu iskoristiti. 

shutterstock.com

Lavovi vole da budu glavni u svakoj situaciji

Lav

Lavovi pod uticajem alkohola mogu da se ponašaju veoma slobodno, iako bi oni tvrdili da se i dalje nalaze pod kontrolom. Kako ne mogu racionalno da razmišljaju, može im se desiti da rade stvari koje inače ne bi. U stanju su da, kako narodna izreka kaže "U vinu je istina", pričaju ono što bi inače zadržali za sebe. Lavovi i u trezvenom i u stanju pijanstva vole da dominiraju. Neretko će svoju nadmoć pokazivati nad svakim ko im se učini kao slabija karika. Izbegavajte nepotrebne rasprave sa lavovima kada su popili jer vas to može koštati živaca i nepotrebnog ponižavanja. 

Devica

Device se ne opijaju tako lako. Baš se mora pogoditi prava prilika da se one skroz opuste. Kada ih piće uhvati, jako su veseli, nasmejani, vole da pevaju i da igraju. Ponekad se malo više unesu u veselje pa im se poneka laž može izrecitovati sa usana. U stanju su da udave sagovornika svojom pričom. Device  se ponašaju kao otvorena knjiga te neretko potpunim neznancima mogu ispričati svoju životnu priču sa svim detaljima koje bi nekad trebalo da zadrže za sebe. 

Pixabay.com

Klonite se vaga kada popiju

Vaga

Prijatne vage pod uticajem alkohola postaju malo više kritične i zajedljive. Srećom, to rade na malo smešan način pa im ostali to ne uzimaju za zlo. Najčešće se sutradan slabo sećaju šta su radili, pa im bude neprijatno kada im se prepriča ono što su govorili pod "gasom". Vage dobiju potpuno drugo lice kada popiju čašicu više, osete samopouzdanje i rešene su da vode glavnu reč i pokažu drugima koliko su oni bitni i posebni. 

Škorpija

Umerenost im nije jača strana. Ili će se opiti do kraja ili neće ni piti. Ako se desi ono prvo, postaju jako duhoviti, u stanju su da se šale sa drugima, a kao i sve ostalo, čak i pijanstvo mogu da koriste kao sredstvo za zavođenje. Ako im samokontrola popusti, mogu da otvore svoje srce.

Strelac

Strelac postaje hiperaktivan i spontan. Uz koju čašicu više postaje zabavan, a sa suprotne strane i brutalno iskren. Savetuje im se da se, ako već popiju, troše kroz ples ili neko drugo kretanje. Jako su glasni i zabavni i nemoguće je da ostanu neprimećeni. Strelčevi su odlično društvo za lud provod, međutim, tu se sve završava. Bilo kakva ozbiljnost od njih u takvoj situaciji je nemoguća.

shutterstock.com

Vage su parti manijaci

Jarac

Jarčevi su svesni svojih granica, ali neke određene osobe ipak ih mogu nagovoriti da popiju više nego što bi trebalo. Tada postaju zabavniji, komičniji i u stanju su da celo društvo animiraju. Neretko se sutradan ponovo pretvaraju u nedodirljive, te one koji ih ne poznaju dovoljno potpuno šokiraju tom promenom  ponašanja. 

Vodolija

Vodolije kada popiju postaju pravi pametnjakovići. U mnogim stvarima preteruju, imaju ideju i savet za sve i svakoga. Osim toga, imaju i svoju šašavu stranu - njihove šale su stvarno uvrnute i umeju da zasmejavaju ljude oko sebe. Izbegavajte ulazak u raspravu sa njima ili diskusiju o bitnim životnim temama. 

Ribe

Ribe uživaju u konzumiranju alkohola, ali ponekad im se desi da malo preteraju. Tada nisu u stanju da kontrolišu emocije - malo plaču, pa se malo smeju i sve tako ukrug. Neretko im se dešava i da se ne sećaju te večeri i svog ponašanja, tako da bi neko iz njihovog društva mogao malo da pripazi na nestašnu ribu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)