Horoskop

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA SE NAJČEŠĆE RAZVODE! Oni jednostavno ne znaju da funkcionišu u paru! (FOTO)

Ovi znakovi zodijaka osuđeni su na ljubavni krah zbog svojih karakterističnih crta ličnosti.

02.10.2022 21:02

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA SE NAJČEŠĆE RAZVODE! Oni jednostavno ne znaju da funkcionišu u paru! (FOTO)
shutterstock.com

Razvodi brakova i nesuglasice jesu indivualna stvar koja zavisi od mnogo faktora, međutim, pojedini pripadnici Zodojaka skloniji su tome da im veze doživljavaju krah. Tri znaka se posebno izdavaju, a pogledajte da li ste i vi među njima.

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Ovnovi nikada nisu u potpunosti posvećeni jer vole da skitaju. Ne drži ih mesto, uvek su u pokretu i to najčešće smeta njihovim partnerima. Kada je veza ozbiljna, često se dešavaju i konflikti. Tokom rasprave, ovan želi borbu, a to je jedan od glavnih razloga što im predstoji najviše razlaza. Ovnovi najčešće smatraju da su uvek u pravu, te da druga strana treba da se povinuje njihovim stavovima. Ukoliko za partnera imaju osobu koja će glasno i jasno reći svoje mišljenje, ova ljubav neće dugo potrajati. 

shutterstock.com

Bik

Bik

Jedna od najvećih mana bikova jeste ta da će se pre zaljubiti u materijalno, nego u određenu osobu. Bikovi su odani, ali tvrdoglavi, pa zbog čega mogu dosta vremena da provedu ljuti. Partneri im to često zameraju, pa se samim tim i dese raskidi ili razvodi. Bikovi nikada ne priznaju greške, a ukoliko im neko ukaže na stvari koje pogrešno rade, probudiće se inat tvrdoglavog bika. Deluju previše negativno iako je to daleko od istine.

shutterstock.com

Devica

Devica

Za njih se kažu da ne mogu nikad da budu zadovoljne, da imate problem sa svima i da se uvek fokusiraju na ono što je negativno bez obzira na to koliko te stvari mogu biti beznačajne. Stalno kukaju kako su stvari mogle da budu bolje, a samim tim partner oseća da sa njima ne postoji pozitivnost. To je ono zbog čega odustaju od veze sa devicama. Promenite svoj pogled na život, probajte da se fokusirate na one lepe stvari, makar to bile i neke sitnice. Čim počnete da menjate ugao gledanja i vaša stvarnost će se promeniti. Samim tim, izbeći ćete nepotrebne rasprave u vezi sa beznačajnim stvarima. Užvajte u svim čarima života. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)