Horoskop

NJIH MRZI DA SE POKRENU! Da li ste među najlenjijim znacima Zodijaka?

Ako ste većinu vremena prilepljeni za krevet i mrsko vam je da ustanete čak i po vodu ili daljinski upravljač, a o inicijativi za nešto ni ne pomišljate, onda se ubrajate među najlenje horoskopske znake.

03.09.2022 21:00

NJIH MRZI DA SE POKRENU! Da li ste među najlenjijim znacima Zodijaka?
pexels.com

Svako od nas ima one dane kada bi najradije ostao u krevetu ili pored televizora, uživajući u nekoj hrani i bez razmišljanja o obavezama koje ga čekaju. Takvi dani su sasvim normalni sve dok vam to ne postane način života. Nekim ljudima je sasvim normalno da budu neprestano kod kuće, bez želje da se okupljaju u neko društvo, da izlaze i bave se hobijima. Tim osobama i jednostavni zadaci uzimaju mnogo vremena, a da o poslovima ne govorimo. To rade minimalno. Ako prepoznajete nekoga među ovim redovima, veoma je verovatno da pripada horoskopskim znacima koje je teško naterati na nešto. Preciznije rečeno, lenji su.

Vodolije

Vodolije smatraju dosadnim ono što je van njihovih ličnih interesa i za mnoge astrologe oni su neuspešni, iako imaju veliki potencijal. One ne vole da rade posao za druge i ako ih zamolite za neku uslugu ili fizički posao verovatno će odbiti da vam pomognu. Oni jesu inteligentan i temperamentan znak Zodijaka, ali vole pre svega zabavu i neće raditi posao koji ih ne ispunjava i koji smatraju dosadnim.

Ribe

Ribe su kreativne i strastvene po prirodi i ne vole da rade pod pritiskom i poslove koji podrazumevaju napor. Često ćete ih zateći kako odlažu neke svoje zadatke. Inspiraciju traže u najneobičnijim stvarima i situacijama, pa čak i u ponoćnom trčanju ili na plaži. Lenjost riba je bezopasna sve dok je sama, međutim ako ste neko iz njene okoline, poput kolege, moraćete da je podsećate stalno da nešto uradi.

Strelac

Strelac voili dobru zabavu i kada nije u izlasku često mu je doadno. Taj znak Zodijaka je nezavistan i živi po svojim pravilima, a jedno od njihovih najvećih interesovanja su putovanja. Radije se hvataju za mapu i traže gde će otputovati nego da se bave pranjem veša i kupovinom namirnica. Strelčevi ne osećaju obavezu da rade, ali će vas zato zabavljati sa prepričavanjem svojih avantura sa putovanja.

Vaga

Vaga se hvata posla, ali onda kada ima energiju i ukoliko je pod nečijom „šapom“. Dešava im se da su često pod stresom, pa radije odlažu problem nego što ga rešavaju. Najjednostavniji primer za to su računi - radije će ih strpati u dno fioke nego što će otići da ih plate. Vaga je najproduktivnija onda kada ima za šefa motivisau osobu, recimo Ovna.

Bik

Bikovi su produktivni i ne beže od posla, ali im je potreban organizovan prostor kako bi to postigli. Oni vole da oko njih bude mirna i opuštena atmosfera i najviše vole da se opuštaju uz emisije na TV-u. Bikovi ne vole rad, ali se dobro nose sa svojim zadacima i obavezama. Može vas iznenaditi da taj  znak ume toliko da bude razmažen i lenj u nekim situacijama da će biti poput deteta koje želi da bude maženo i paženo, tvrde astrolozi.

Lav

Lavovi su više fokusirani na zabavu nego na odgovornost. I pored toga što imaju snažnu energiju i motivaciju za druženja, neće biti oni koji će posle zabave čistiti. U profesionalnom okruženju lavovi imaju sjajne trgovačke sposobnosti i sjajni su u obećanjima. Preuzimaju mnoge projekte na sebe, ali kada treba da se do kraja isprati proces, nisu baš najbolji u tome. Taj znak Zodijaka nije preterano disciplinovan u pogledu obavljanja zadataka i obaveza. Lako će se u takvim situacijama izvući na šarm, piše „Best lajf“.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)