Horoskop

Ovo su najbolje i najgore TATE u horoskopu: Srećan je onaj kome je otac DEVICA i još 2 znaka zodijaka

Ako pokušavate da testirate svog dragog na razne načine da bi videli da li je dobar "materijal" za tatu, možda nije na odmet baciti pogled na spisak svih najboljih i najgorih znakova za ulogu roditelja, kada su u pitanju muškarci.

25.08.2022 21:00

Ovo su najbolje i najgore TATE u horoskopu: Srećan je onaj kome je otac DEVICA i još 2 znaka zodijaka
Foto: Shuttestock

Roditeljstvo je prilično odgovorna i zahtevna uloga i mnogi nisu ni sanjali kako ono izgleda dok nisu postali roditelji. Buduće mame i tate trebalo bi da krase najbolje osobine poput pouzdanosti i strpljenja, ali nažalost mnogi to nemaju.

Možda se u horoskopu savšeno slažete sa određenim znakom i on je izvrstan partner na mnogim poljima, ali to ne znači da će biti i dobar  roditelj. Pogledajte kako su zvezde naklonjene tatama na osnovu znaka kojem pripadaju. Među njima ima zaista brižnih i stvorenih za očinsku ulogu, međutim, neki se baš i ne snalaze na tom polju.

Najbolje tate po horoskopu

Rak

Brižljivog i emotivnog raka uloga oca čini savršenim. Ovi horoskopski znakovi potpuno su okrenuti porodici i vrlo su požrtvovani i posvećeni. Nekada se pred njima javljaju izazovi i  granice koje ne mogu preći. Očevi u ovom horoskopskom znaku su vrlo strpljivi i odani, ali znaju i da budu vrlo strogi kada je to potrebno.

Vaga

Muškarac Vaga može biti sjajan roditelj zahvaljujući uravnoteženosti i skladu kojem teži i  želi da gradi dobre odnose sa decom. Često ih odgaja strogo, ali i blago da to oni ne primete. Pokušava da izbalansira između strogosti i opuštenosti, kada treba.

Foto: Shuttestock

Očevi u horoskopu Device vrlo su posvećeni i brižljivi i pokušavaju da ispune detetov život zabavom

Devica

Device su po prirodi inače posvećene i brižljive prema onima koje vole, pa zato su i sjajni očevi. To se posebno odražava na decu, a svoju ljubav očevi Device pokazuju tako što posećuju sve aktivnosti vezane za njihove mališane, od roditeljskih sastanaka do mečeva i sportskih događaja koja deca upražnjavaju. Oni se trude da ispune dečiji život zabavom.

Najgore tate po horoskopu

Vodolija

Iako je po mnogima Vodolija savršen partner koji se uklapa sa nekima, vrlo elokventan i ambiciozan, to se ne odnosi na roditeljstvo. Uobičajeno zauzeti svojim poslom i posvećeni projektima, Vodolije se baš i ne snalaze u ulozi roditelja i to iskustvo im se čini kao gnjavaža i obaveza.

Foto: Shuttestock

Iako poseduju druge kvalitete, tate Vodolije se ne snalaze baš dobro u ulozi roditeljstva

Ribe

Iako su po prirodi brižljive, Ribe često to neće pokazivati kada je u pitanju odgajanje dece. Toliko su nekada zauzete sopstvenim potrebama, da im nije prirodno uvek da nesebično odgoje dete, prenosi Astrology.com. Ako su zadovoljni svojim životom i time gde se trenutno nalaze, verovatno će biti i izvrsni roditelji. Sa druge strane, ako im nešto nije po volji, njihova zamišljenost se neće dobro odraziti na odgajanje deteta.

Jarac

Njihova nesigurnost i krutost koja ih odlikuje često su velike prepreke u odgajanju deteta, kao i da budu bezbrižni i zabavni roditelji, što im je velika želja. Roditeljstvo im ne leži i ono je zapravo za njih teško iskustvo jer su po prirodi vrlo „ukočeni“.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)