Horoskop

Kome će Sunce u Devici doneti novac? Neke sreća NE MOŽE DA ČEKA

Polako i stidljivo ulazimo u sazvežđe Device i svi ćemo imati priliku da u sebi oživimo principe koje ovaj znak predstavlja. Rad, skromnost i oko za detalje osetićemo kao svoju prirodu, a više se posvetiti svakodnevnim obavezama

22.08.2022 21:00

Kome će Sunce u Devici doneti novac? Neke sreća NE MOŽE DA ČEKA
shutterstock.com

Drage Device, došlo je vreme da i vi budete u centru pažnje i nametnete neke vaše vrednosti.

Kada kažemo za nekoga da je Devica, to zapravo znači da je Sunce baš tu boravilo pri rođenju, a takva energija će se osećati na nebu narednih mesec dana.

Devicu krase mnoge lepe osobine, a jedna od njih je volja za radom i sposobnost da se posvete detaljima, pa je ovo odličan period da sredimo sve ono na šta nismo obraćali pažnju ili nismo imali vremena tokom leta, dok je Sunce bilo u Lavu. Devica se u potpunosti razlikuje od svog prethodnika, koji je akcenat više stavljao na sebe i svoje prohteve. Ona uživa da brine o drugima, nenametljiva je, stidljiva, ume da sluša.

 

 

Zato se oni s jakim uplivom ovog znaka mogu pronaći u zdravstvu, trgovini, u bibliotekama, na šalteru, prodavnicama zdrave hrane, a, isto tako, mogu biti odlični hemičari, mislioci, pisci, naučnici, lekari, veterinari... Devica želi da unapredi i poboljša uslove u kojima čovek živi, bez narušavanja prirode ili ugrožavanja bilo čijeg prava. Zbog toga su oni jedan od najkorisnijih horoskopskih znakova, a to treba poštovati.

Red, rad, disciplina

Najbolje se osećaju u prirodi. Iz nje crpe energiju, pronalaze spas, sreću i blagostanje, a vrlo često i lek za dušu i srce. Devica prati njene cikluse i često funkcioniše po njenim principima.

Ona je takođe pedantna i sistematična, ima odličnu moć pronalaženja grešaka i zapažanja, kakvu retko ko ima.

Devica poseduje neverovatnu intuiciju, veoma su dobri i odani prijatelji i partneri. Lako čitaju misli i mogu da razumeju sve želje i težnje.

Ljudi u znaku Device ne vole previše da rizikuju, već se trude da budu spremni za svaku situaciju. Oni posmatraju okolinu, rade neophodna istraživanja, analiziraju sve činjenice pre donošenja konačne odluke. To ih čini prilično spretnim u rešavanju teških logičkih zagonetki ili bilo kog komplikovanog problema.

shutterstock.com

Device mogu da budu zaista odlično društvo

Zbog sklonosti ka analitičnosti i dara da prodru duboko u svako biće, mogu da budu dobri psiholozi, mada ta osobina može ponekad skupo da ih košta. Zbog previše sumnje i analize često postaju nesigurne i nemaju dovoljno snage da izađu u prvi plan i ostvare neke želje i zamisli. Za to vreme, drugi će pokupiti lovorike iako nisu ni bolji ni talentovaniji, ali Devica uvek teži savršenstvu i zna da uvek može bolje. I može... ali to ne treba da ih sputava, već tera ka razvoju i napretku.

Dok se neki znakovi bave osećanjima, Device će najradije biti zaposlene i rešavati neke praktične stvari. One vladaju kućom posla i zdravlja, pa za njih važi teorija da je rad stvorio čoveka, a aktivnost održala.

Sklonost materiji

Device su veoma spretne u rukama, pa mogu biti odlični krojači, vajari, frizeri.

Osim toga što vode brigu o ljudima, životinje su im nekako bliže i iskrenije i često misle da su im one zapravo najbolji prijatelji. Uglavnom imaju kućne ljubimce, vole da ih posmatraju, poštuju njihovu prirodu i karakter. Razlog za to je što se dive njihovoj slobodi, strpljenju i zato što oni ne moraju da plaćaju boravak na ovoj planeti, za razliku od ljudi.

 

 

Kako je Devica ekspert za detalje, može im se dogoditi da se izgube u svim tim sitnim stvarima i tako od drveta ne vide šumu. Ovde je potrebno boriti se protiv perfekcionizma jer ih to samo blokira ili značajno usporava. Još jedna negativna osobina koja se često nađe kod Devica je cinizam. Njihova osveta, kada su povređene, i odbrambeni stav se najčešće ogleda u ponašanju i komunikaciji. Takođe, Device mogu da postanu prezahtevne i džangrizave prema drugima, posebno ako su razočarane ili ako je partner prestao svakodnevno da pokazuje naklonost.

Žena Devica je odana, vredna i predana. Ne samo partneru i porodici, već i prijateljima. Često će svoje potrebe staviti po strani da bi pomogle drugima, što je predivno, osim ako nije zloupotrebljeno.

Muškarci su uredni, uvek doterani i obrazovani. Na poslu su najbolji i takvim se smatraju. U ljubavi traže ženu koja će im intelektual no parirati, ali i koja će ih osvojiti kombinacijom čednosti, kao i strašću kada su nasamo.

pexels.com

Device su uvek doterane, uredne i organizovane

Za vreme boravka Sunca u ovom znaku možda bi trebalo da povedete više računa o ishrani, više boravite u prirodi, pročitate neku knjigu ili se posvetite poslu i obavezama, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Ovo je sjajan period za sve osobe koje su rođene u ovom znaku ili podznaku i dobro bi bilo da iskoriste naklonost zvezda i urade ono što su odavno želele ili planirale. Ovaj put bez mnogo razmišljanja i bavljenja detaljima, samo hrabro i odlučno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)