Horoskop SATURN DONOSI UDAR SUDBINE: Raskid kuca na vrata ova 3 znaka, odbrojavaju poslednje dane ljubavne veze! (FOTO) 08:01
Moda POKAZALA JE ŠTA NOSI NA POSLU I USLEDILE SU OSUDE: "Ljudi su u šoku, ali što mi je dosadnije u kancelariji, to se smelije oblačim!" (VIDEO) 16:00
Kosa NAPRAVILA JE SMESU OD JEDNE NAMIRNICE I OFARBALA KOSU U ROZE: Rezultat koji je dobila oduševio je sve žene na internetu! (VIDEO) 09:01
Brak i veze OVI MALIŠANI SU UKRALI ŠOU NA VENČANJU: Mlada i mladoženja bili su u drugom planu kada su se oni pojavili, evo šta su uradili usred ceremonije (VIDEO) 14:01
Ispovesti RAZMENJIVAO JE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE SA NEPOZNATOM ŽENOM: Bezopasan flert putem interneta pretvorio se krivično delo koje ga skupo košta(FOTO) 20:01
Ispovesti NA KORAK JE OD BRAKA, ALI NE ZNA KAKO DA PRESTANE SA POROCIMA: "Pitam se da li ću moći da budem veran svojoj supruzi, a ona ne zna za moje ustaljene navike" 19:00
Roditeljstvo RASPUST JE A VAŠE DETE SE DOSAĐUJE: Kada je prelomna tačka i predlozi za tate i mame kako da zabave svoje mališane 18:00
Zanimljivosti OVA STARICA IMA 103 GODINE I NJENA PORUKA LJUDIMA IZAZIVA JEZU: Samo jedna stvar je ključna za doživljavanje duboke starosti! (FOTO/VIDEO) 18:05
Lice PREVIŠE SAM LEPA DA BIH USTAJALA U ŠEST UJUTRU ZA POSAO! Objave ove devojke razbesnele su korisnike društvenih mreža, poručili su joj samo jedno! 20:01
Strast SUPRUG I JA SMO REŠILI DA IMAMO I DRUGE PARTNERE, ali onda je usledio pakao! Nisam mogla ni da sanjam da će mi to uraditi 21:01
Brak i veze MUŠKARCI OTKRILI ZAŠTO SU IM PRIVLAČNE PUNIJE DAME! Ovih 6 kriterijuma će vas sigurno iznenaditi! 08:01