Brak i veze

OVI MALIŠANI SU UKRALI ŠOU NA VENČANJU: Mlada i mladoženja bili su u drugom planu kada su se oni pojavili, evo šta su uradili usred ceremonije (VIDEO)

Snimci koji su oduševili javnost.

18.09.2023 16:01

OVI MALIŠANI SU UKRALI ŠOU NA VENČANJU: Mlada i mladoženja bili su u drugom planu kada su se oni pojavili, evo šta su uradili usred ceremonije (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/weddingism

Venčanja sama po sebi donose dozu uzbuđenja. Mnogi ih iščekuju želeći da vide glavne zvezde te svečanosti-mladence, drugi ipak znaju da i propratni događaji ceremonije i te kako znaju da zabave goste. Iako kod nas nisu naročito popularni neki običaji kao što je to na Zapadu, poput deveruša ili devojčica koje bacaju cveće pre dolaska mladenaca, svima je interesantno da vide ovakve protokolarne aktivnosti koje su u zapadnim kulturama i dalje ostale deo tradicije.

unplash

Protokol i dekoracija su najbitnije stavke za mnoge mladence

Mnogi ne vole prisustvo dece na venčanjima jer smatraju da je to bespotrebno pravljenje gužve ali i maltretiranje mališana, koji zapravo ni ne znaju gde se nalaze i šta se dešava. Uprkos tome, roditelji ne propuštaju da ih povedu sa sobom i da oni u nekim situacijama i ukradu šou na venčanjima.

Na društvenim mrežama je pažnju privukao urnebesan video mališana koji su u svojoj igri ili nekim zahtevima potpuno zaboravili da su na svečanosti pa su se prepustili svojim realnim uživanjima koja su svojstvena za njihov uzrast. Tako u jednom kadru u snimku devojčica obučena u belu haljinicu, umesto bacanja sveća pred mladence,  komotno se  zavaljuje u pesak i počinje svoju igru. Iako je starija sestra ili drugarica upozorava da "ne sme to da radi" i da ima svoje zaduženje, ona puno ne haje za to.

Na drugoj strani, dečak se valja po podu i plače privlačeći pažnju gostiju obučen u svečano odelo. Dalje, u nastavku smešnog videa male deveruše idu ka oltaru dok jedna pokušava da privuče pažnju time kako se oseća umorno dok u jednom trenutku pada na kolena pred gostima koji se smeju i fotogafišu je. Još jedan od smešnijih snimaka prikazuje malog dečaka koji ide ka oltaru sa nekom devojčicom pa u jednom trenutku naprasno beži plačući, što je izazvalo gromoglasan smeh u sali. 

- Volim ovu decu. Oni gledaju svoja posla ne možeš im verovati.

- Jao, preslatki su ali oni zaista puno ne mare.

- Ali prvo dete.

-Ovo je moj najomiljeniji deo venčanja.

- Zadnji deo me je dotukao - bili su neki od komentara.

Iako su mnogima ove scene bile beskrajno simpatične, mnogi Tiktokeri su rekli kako je ovo dokaz da na venčanjima ne treba voditi decu ili makar im ne davati neka zaduženja sa kojima ne mogu da se nose, naročito ako su izuzetno mali. 

Neki od korisnika mreže su se složili da su deca ipak pravi šoumeni i da na simpatičan način ostavljaju pečat na venčanju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)