Zanimljivosti

DA LI BISTE RADILI U OVAKVOJ KANCELARIJI? Umesto nervoznog šefa i stranaka, ovaj mladić ima veoma zanimljivog gosta (VIDEO)

Na jednoj stranici na Tiktoku svanuo je snimak neobične atmosfere iz jednog kabineta u Norveškoj.

16.09.2023 16:00

DA LI BISTE RADILI U OVAKVOJ KANCELARIJI? Umesto nervoznog šefa i stranaka, ovaj mladić ima veoma zanimljivog gosta (VIDEO)
Printscreen/TikTok/epic.stays

Svi sanjamo o poslu iz snova, sa divnim pogledom na more, planine i neku prirodu gde možemo "odmoriti" oči dok obavljamo neki važan zadatak. Nažalost to je privilegija pojedinaca, jer uobičajen pogled iz kancelarije je na neku drugu zgradu, saobraćaj i užurbani način života prolaznika. 

Praksa pokazuje da influenseri i oni koji se bave sopstvenim biznisom imaju zaista sreće da rade sa bilo koje lokacije i da sami biraju gde će biti njihovo radno mesto. Takvu mogućnost imaju i neke kompanije ili mala preduzeća, a za potpuni mir i tišinu se opredele oni čiji posao zahteva neku vrstu izolacije.

Pixabay

Većina se danas odlučuje za kancelarije na neobičnim mestima, potpuno izolovani od grada i buke

Na jednoj stranici koja se bavi putovanjima, svanuo je nesvakidašnji snimak iz kancelarije jednog Tiktokera koji je podelio sa javnosti ko su mu prvi posetioci u kabinetu. Dok drugi na svom radnom mestu čekaju prvi jutarnji poziv i da razgovaraju sa strankama, nekima taj "poziv" upute recimo irvasi. U svojoj objavi Tikoker je usnimio irvasa koji rogovima udara o staklo njegove kancelarije. U pozadini se vidi sneg i da je bila zima a irvas je verovatno pokušao da očeše svoje rogove što je ovom influenseru bilo simpatično pa je brže bolje podelio objavu. Originalan snimak se pojavio na stranici Aurora Borealis, koja se bavi putovanjima po Norveškoj ali je preuzet na drugoj gde je izazvao zabrinutost za bezbednost radnika ali je i nasmejao mnoge.

@epic.stays Waking up to a reindeer sighting at this #cabin in #Norway 🤯📍Aurora Borealis Holiday in #Senja 🎥 @AuroraBorealis #norwaytravel #traveltiktok #norwayhotel #uniquestay ♬ original sound - Airbnb & Hotel Guide

- Ako je vama hladno i njima je. Uvedite ih unutra.

- Koliko je jako to staklo?

- To nije kabinet već penthaus na snegu.

- Norveška je toliko lepa.

- Ne volim moderne kabinete u šumama naročito sa mnogo stakla. Stavi ciglu, kamen, drvo- iskombinuj. Ali to je samo moja preferencija - bili su neki od komentara.

Većinu je cela atmosfera oduševila, primetivši koliko svetlosti ulazi u kancelariju i kako celokupni ambijent odiše nekom toplinom isto kao da ste kod kuće. Mnogi su rekli kako im je planinska atmosfera daleko bolja od one na moru dok su drugi komentarisali kako scena izgleda strašno, zbunjujuće ali i predivno u isto vreme. 

Neki od Tiktokera su rekli da bi dali sve na svetu da imaju ovakav pogled na poslu i da su im umesto nekih ljudi društvo ove životinje. Iako je bilo onih koji su priznali kako ne vole sneg, magična razglednica im je udarila čežnju i mnogi su prokomentarisali kako im sneg nedostaje i kako mu se raduju svaki put.

- Bukvalno san- zaključio je jedan od korisnika mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)