Zanimljivosti

RENOVIRALI SU NOVU KUĆU NAKON POPLAVA: Kada su počeli da ruše zidove naišli su na strašno otkriće, sve je ukazivalo na tajnu prethodnog vlasnika (VIDEO)

Supružnici su javno podelili detalje situacije sa kojom su se suočili tokom sređivanja doma.

08.09.2023 20:00

RENOVIRALI SU NOVU KUĆU NAKON POPLAVA: Kada su počeli da ruše zidove naišli su na strašno otkriće, sve je ukazivalo na tajnu prethodnog vlasnika (VIDEO)
instagram.com/cathyAukamp

Kupovina novog doma uvek je veliki izazov koji ne prođe bez dodatnih stresova. Neretko se dešava da ono što kupci predstave ne bude baš tako. Tek kada se uselimo u novi stan možemo videti skrivene "greške" koje su prodavci vešto prikrili.

Sa takvom situacijom susreli su se i supružnici iz Nju Džersija. Oni nisu imali problema sa loše urađenim instalacijama ili time da im krov prokišnjava, već je po sredi bilo nešto sasvim neočekivano. Par je iskopao zalihe alkohola krivenih iza zida njihove kuće u Nju Džersiju dok su se useljavali. Keti i Roj Okamp, 51, odnosno 52 godine, živeli su u svojoj novoj kući samo dva dana kada je njihov podrum poplavio posle oluje. Dok su uklanjali natopljene delove gipsanih ploča, slap praznih flaša s pićem ispao je iza odsečenog dela .

- Moj muž je morao da ukloni mokru gipsanu ploču i sve ove flaše su se izlile iz jednog od zidova -  rekla je Keti za Kejters njuz.

Na video snimku koji je par snimio, Roj se može videti kako odmahuje glavom u neverici dok naizgled neprestani tok plastičnih boca pada sa otvorenog zida. „Žedan? Negde je pet sati!" Keti se može čuti kako govori u klipu dok se kikoće. Oni su podelili neobično otkriće na Instagramu, inspirišući brojne pratioce da se šale da je par „kupio kuću od samog vlasnika lanca alkoholnog pića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cathy Aukamp (@cataukamp)

Drugi su, međutim, rekli da nema „ništa smešno“ u vezi sa zavisnošću prethodnog vlasnika. Keti je otkrila da je prethodni vlasnik kuće vide video na mreži i da je kontaktirao par.

- Osoba koja je to uradila videla je video nakon što je postao viralan i pružila ruku i rekla da ih ima na stotine, ali i da je sada tri godine trezan -  rekla je ona.


U međuvremenu, Okampovi nisu jedini koji su otkrili bizarne riznice blaga u zidovima kuće. Jedan par je pronašavši zalihe cigareta i vijagre u svojim zidovima, dok je drugi muškarac naišao na kolekciju oko 700 funti. Dva različita vlasnika kuća su takođe otkrila zmije koje klize iza umetničkih dela i zavlače se u šupljine zidova.
 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)