Zanimljivosti

NEPOZNATI GOST POJAVIO SE U KUĆI TURISTE U INDONEZIJI: Gledao je u neverici ženku orangutana a kad je odvrnula česmu zanemeo je od šoka! (VIDEO)

Životinja je opušpteno šetala po kući, a imala je više manira neko neki ljudi.

03.09.2023 16:00

NEPOZNATI GOST POJAVIO SE U KUĆI TURISTE U INDONEZIJI: Gledao je u neverici ženku orangutana a kad je odvrnula česmu zanemeo je od šoka! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ladbible

Egzotična putovanja pružaju nova iskustva, upoznavanje novih kultura i ljudi. Odlazak na daleka putovanja ljudima pružaju jedinstvene trenutke koje pamtiti zauvek. 

Svi koji su imali priliku da posete recimo Tajland ili Indoneziju iskusili su susret ne samo sa ljudima drugačije kulture već i sa životinjama koje slobodno šetaju ulicama.  

Orangutane mnogi od nas mogu videti samo u zološkom vrtu gde su zaštićeni i gde posetioci imaju priliku da se sa njima druže jedino preko stakla ili kaveza u kome su životinje smeštene. 

Printscreen/TikTok/ladbible

Turisti su se zaprepastili kada su videli životinju kako pere ruke u kupatilu

 

Međutim, jedan turista je na putovanju u Indoneziju imao bliski susret sa ženkom orangutana koja je zajedno sa mladučentom banula nepozvana u njegovu kuću. U snimku koji je objavljen na Ladbible, vidi se kako majka orangutan zajedno sa bebom koja se čvrsto drži za nju ulazi u kuću tumarajući iz sobe u sobu. U jednom trenutku ušla je u kupatilo, odvrnula vodu i opuštena počela da pere ruke, a mladić je zanemeo od šoka.

- Ona pere svoje ruke sa sapunom, pogledaj! Nema šanse!- ushićeno viče Tiktoker dok se njegov prijatelj u pozadini smeje.

Nakon izvesnog vremena ona se uspravlja, gleda okolo po kupatilu i izlazi. Prišla je frižideru, otvorila ga i uzela nekoliko flaša gaziranog napitka kako bi se osvežila od vrućine, dok su turisti gledali u neverici šta se dogaša. 

Ovaj snimak koji je prikupio čak 2 milona sviđanja izazvao je burne komentare na ovoj mreži. 

- To mora da je stanodavac došla je da obiše stan koji je izdala turistima.

- Mora da je imala dug i naporan dan.

- Ima više manira od mojih prijatelja.

@ladbible Just a normal day in Indonesia 🤣 🎥 ViralHog #ladbible ♬ FOLLOW FOR MORE - LADbible

- Izgleda kao da uživa u svom životu.

- Izgubila sam se... Ovaj snimak je neverovatan čista sreća - bili su neki od komentara.

Ženka orangutana je pokupila simpatije korisnika mreže koji su rekli da je životinja bila vrlo kulturna čak više od mnogih ljudi. Bebica koju je nosila na grudima je posebno privukla pažnju svih, iako se čini da majka na nju nije mnogo obraćala pažnju već je pijući sok gasila žeđ.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)