Zanimljivosti

NEOBIČNO STVORENJE POJAVILO IM SE NA HAUBI AUTOMOBILA: Nakon prvobitnog šoka na internetu su saznali da se ih vreba opasnost! (VIDEO)

Nesvakidašnja stvar dogodila se jednoj TikTokerki kada je zgrožena podelila šta ju je sačekalo na kolima.

02.09.2023 11:02

NEOBIČNO STVORENJE POJAVILO IM SE NA HAUBI AUTOMOBILA: Nakon prvobitnog šoka na internetu su saznali da se ih vreba opasnost! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/s0urb4by

Nije redak slučaj da tokom putovanja mnogi od nas na putu naiđu na neku životinju. Međutim, jeste da sa sobom povedu nešto što nije njihovo i što ne znaju kako se tu našlo. Jedan par ostao je šokiran kada je u svojim kolima na haubi zatekao nesvakidašnje stvorenje. Dok su se spremali da krenu na put , nisu ni imali predstavu šta će zateći. Narandžasta čupava životinjica bila je zalepljena na staklu haube i kako je bila zumirana izgledala je daleko veća nego što jeste.

Printscreen/TikTok/s0urb4by

Mala životinja je potpuno zbunila sve korisnike mreže

Iza krznenog tela nazirali su se samo sitna glava i zubi. U jednom trenutku se malo stvorenje podiglo i pogledalo ka njima i onda se ponovo vratilo u isti položaj. Zaprepašćeni ljudi se čuju u pozadini kako kažu "Dođavola, šta je ovo?" dok se neko prestravljeno smeje. Čupava životinja je pokrenula diskusiju na mreži i mnogi u početku nisu mogli da je identifikuju. Među prvim komentarima bilo je da je u pitanju neko pile, da bi drugi pomislili kako se neki hrčak prilepio za haubu automobila. Komentarišući i diskutujući sve vreme, korisnici mreže došli su do saznanja, a to je potvrdila i devojka u čijim kolima se zatekla životinja, da je u pitanju jedna od najotrovnijih gusenica. Devojka je objasnila kako živi u Virdžiniji i da su verovatno ovaj insekt zajedno sa momkom pokupli iz nekog grma. 

U snimku je poručila da su uspeli da ga sklone sa prozora i da ga vrate nazad u prirodu ali i da je izgledao prilično strašno.

- Mislila sam da je u pitanju pile, a onda hrčak...sad sam sigurna da je to loraks.

- Ove gusenice izgledaju slatko, ali nemojte ih dirati jer se možete razboleti i to može biti izuzetno bolno za vas. 

- Mora da nikada niste gledali jutjub snimak iz 2019. godine "najopasniji insekti na svetu".

 

 

- Mislio sam da je hrčak a onda sam video glavu i pobegao.

- Otključan novi strah. komentarisali su korisnici mreže.

Neki od pratilaca ove devojke otkrili su kako su guglali i pronašli da je ovo zaista otrovan i opasan insekt i da njegov ujed može biti poput onog od zmije. Ova neprijatna scena je potpuno zbunila korisnike mreže, a video je na mreži pregledan više 23 miliona puta. 

Iako su mnogi komentarisali kako je insekt simpatičan i da je to iskustvo jedinstveno, većina se složila da ne bi htela da bude u koži ove devojke i njenog momka i da bi verovatno bili prestravljeni scenom koju su zatekli u kolima.

Ove gusenice su najrasprostranjenije u Severnoj Americi i vreme provode puzeći po granama, međutim ako dođu u dodir sa ljudima koriste skrivene bodljikave kičme da ubrizgaju otrov. Naučnici su došli do saznanja da ova gusenica može zadati veoma intenzivan bol svojim ubodom, zbog posebnog proteina koji sadrži  i koji se formira u obliku prstena pa buši na taj način ćelije. Ovo su poznate i kao asp gusenice koje spadaju u jedne od najotrovnijih na svetu.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)