Roditeljstvo DEČAKU JE POGINUO OTAC, KOGA NIKADA NIJE NI UPOZNAO: 15 godina kasnije stranac je pozvonio na njihova vrata i rekao im da ODMAH napuste kuću! (VIDEO) 19:10
Vesti PREVRNULA SE U KANAL I OSTALA ZAROBLJENA POD VODOM: Dok se borila za život naišao je nepoznati muškarac - ono što je uradio još se priča (VIDEO) 16:01
Strast POHOTNA POLICAJKA IMALA ŽESTOK INTIMNI ODNOS U SLUŽBENIM KOLIMA: Nije ni sanjala šta će je dočekati kada stigne u stanicu! (VIDEO) 21:50
Ispovesti DEČKO JE POZAJMIO MOJ AUTO a onda mi je prišao stranac i otkrio šta je video: Prenerazila sam se kad sam shvatila šta je radio! 20:30
Ispovesti MUŽ ME JE PREVARIO PRE DVE GODINE I SADA MI JE BIO SUMNJIV! Izašao je s našom bebom i ja sam ga pratila - a onda sam videla šta radi s tom ženom pred našim detetom! 21:45
Vesti UDARILA JE NJEGOV PARKIRAN AUTO I OSTAVILA DVE BIZARNE STVARI: Poruku i životinju koja je iz sebe ispuštala ŠOK ZVUK! (VIDEO) 19:55
Vesti ZATEKLA JE PAPIR ISPOD BRISAČA NA AUTU U SREMSKOJ MITROVICI - zbog poruke je ZANEMELA: Vozaču OVO više neće pasti napamet! (VIDEO) 14:30
Vesti PROBLEM KOJI JE ZBUNIO I NAJISKUSNIJE VOZAČE: Ko ima prednost na ovoj raskrsnici - da li znate da rešite ovu situaciju? 20:45
Vesti RODITELJI SE PRESTRAVILI KAD SU SAZNALI ŠTA ZNAK "BEBA U AUTU" ZAISTA ZNAČI: Ne, nema nikakve veze sa drugim vozačima! 08:30
Vesti POLICAJAC JOJ NAREDIO DA PODIGNE HAUBU - a nije imao pojma da ga ona slika: Ono što je usledilo, IZBACIĆE VAS IZ CIPELA (VIDEO) 10:50
Vesti IZAŠAO JE PO PAKET I ZALEDIO SE OD PRIZORA KOJI JE ZATEKAO ISPRED KUĆE: Dve bebe su se smrzavale, jedna se gušila u suzama, a onda je shvatio nešto JOŠ JEZIVIJE! (FOTO/VIDEO) 11:15
Vesti ŠOKANTAN PRIZOR IZ BEOGRADA: Išla sam Bulevarom i ugledala najčudniji automobil ikad - sreli su nam se "pogledi", ali TU NIJE BIO KRAJ! (FOTO) 19:05