Ostali ljubimci

VIDEO JE SVOG MAJMUNA POSLE 6 MESECI: Zbog onoga što je životinja uradila svi su zanemeli! (VIDEO)

Ljubav između čoveka i životinje je nekada jača od bilo čega.

21.06.2023 19:01

VIDEO JE SVOG MAJMUNA POSLE 6 MESECI: Zbog onoga što je životinja uradila svi su zanemeli! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/respect_tb

Oni koji imaju ljubimce ili koji zbog posla moraju da borave sa životinjama reći će vam da je to jedno od najlepših iskustava i da čini njihov život ispunjenim. Na taj način stvara se jaka i neraskidiva veza između vlasnika i ljubimaca koji su u stanju da prema osobi koja brine o njima iskažu bezrezervnu ljubav, veću čak i od one koja dolazi od strane ljudi.  

Jedan mali majmun postao je prava atrakcija na internetu nakon što se mrežama proširio snimak njegovog susreta sa nekadašnjim vlasnikom. Iako se nisu videli 6 meseci, majmun je i pored toga prepoznao čoveka koji ga je gajio i prilično emotivno doživeo susret, baš kao i njegov bivši vlasnik.

Dok se čovek približavao rezervatu za životinje iz daljine mu je u susret potrčala životinja obučena u simpatični žuti, košarkaški dres, a zatim mu se bacila u zagrljaj. Usledila je scena koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Printscreen/TikTok/respect_tb

Maleni majmun prepoznao je svog bivšeg vlasnika s ogromne udaljenosti iako nga nije video 6 godina 

Majmun je trčao koliko ga noge nose, vrišteći od sreće zbog toga što ponovo vidi sebi poznato lice. Čovek ga je uz osmeh dočekao i prgrlio u naručje, a mnogi su se bukvalno "istopili" zbog predivne scene kojoj su prisustvovali. Usledile su mnogobrojne reakcije s istim zaključkom - da životinje vole iskreno i bezrezervno.

- Oh, Bože, njegov osmeh na licu dok trči ka svom tatici -

- Vau, voleo bih da je neko toliko srećan mene kad vidi -

- Istinska, bezuslovna ljubav... zbog toga oni postaju više od ljubimaca. Oni postaju porodica, tvoja prava ljubav i najbolji prijatelj -

- Istopilo mi je srce -

- Ovo mi je danas trebalo - komentarisali su mnogi korisnici TikToka. 

Većina se složila da je ljubav životinja najčistija i da je to pokazao i mali majmun koji se poput deteta obradovao svom nekadašnjem vlasniku. Mnogi su se šalili zbog dresa kluba Lejkers u koji su novi vlasnici obukli životinju. 

Drugi su se osvrnuli na to da su majmuni izuzetno lojalni čoveku, naročito kada je reč o starim vlasnicima. 

Životinje nikada ne zaboravljaju ko im je prvi pokazao ljubav - zaključio je jedan Tiktoker.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)