Vesti IMAO JE 7 GODINA KAD JE POSLAO POKLON DEVOJČICI IZ DALEKE ZEMLJE: 15 godina kasnije desilo se nešto što nije mogao ni da zamisli, kutija za cipele mu je promenila život! 09:40
Zanimljivosti OTKRIVENE BOLNE REČI PRINCEZE DAJANE! Progovorila novinarka koja je njenu tajnu krila 27 godina, sve je znala o Kamili! 10:40
Zanimljivosti PREOKRET NA BRITANSKOM DVORU: Kralj Čarls postavio uslove sinu - sve zavisi od ovoga 16:30
Roditeljstvo ČEKALA GA JE UPLAKANA NA KUĆNOM PRAGU: Emotivna scena susreta sina i majke nakon 20 godina, rasplakala sve! 18:15
Srbija DOŠLE SU DA VIDE SVOG DEKU NAKON 2 GODINE, ON SE SLOMIO: Njegova reakcija će vas rasplakati, niko se ne voli kao unuci! 12:49
Zanimljivosti USRED GLASINA O RASTANKU SA DŽENIFER - BENOVA MAMA GRLI NJU: Šok-susret bivše svekrve i snaje, njegova faca sve govori 08:11
Brak i veze DALA JE OTKAZ I OTIŠLA U PRAŠUMU ZA NJIM: Ne govore istim jezikom, ali telima se razumeju savršeno! 09:50
Ispovesti ISTO VISOKO ČELO KAO TATA I SLIČAN NOS: Upoznala sam svog izgubljenog brata - i taj dan mi je promenio život 19:30
Zanimljivosti SCENA KOJA SLAMA SRCA: Dečak je zastao pred vratima, a onda se potpuno slomio kada je video ko je ispred njega (VIDEO) 17:50
Roditeljstvo GODINAMA JE PRIŽELJKIVALA BRATA ILI SESTRU: Reakcija devojčice kad joj je tata spustio bebu u ruke je neprocenjiva (VIDEO) 12:15
Ispovesti SA SESTROM SU ME RAZVOJILI NA ROĐENJU: Zbog greške u papirima, on je završio u bogatoj porodici, a njena sudbina će vas rasplakati 17:20