Srbija

DOŠLE SU DA VIDE SVOG DEKU NAKON 2 GODINE, ON SE SLOMIO: Njegova reakcija će vas rasplakati, niko se ne voli kao unuci!

Deda je čežnjivo stajao na vratima i nije mogao da se otrgne iz zagrljaja unuka.

28.06.2024 14:49

DOŠLE SU DA VIDE SVOG DEKU NAKON 2 GODINE, ON SE SLOMIO: Njegova reakcija će vas rasplakati, niko se ne voli kao unuci!
Printscreen/TikTok/chloerankin94

Susret jednog dede sa voljenim unukama nakon dve godine, pokazao je pravu definiciju ljubavi između ove dve generacije i koliko je odrastati uz dedu i babu zaista blagoslov.

Iako većina ima tu mogućnost da odrasta kraj svojih voljenih i da detinjstvo provodi sa bakom i dekom, kada odrastemo nostalgija za tim vremenom nikada ne prestaje. Okolnosti mnoge od nas u nekom trenutku odvoje od njih tako da starijim ljudima, u ovom slučaju babama i dedama, starost posebno teško pada kada nemaju svoje unuke pred očima.

Dve sestre su odlučile da posete svog dedu koji ima 91 godinu i to nakon dve godine otkako se nisu videli. Kloi Rankin objavila je na TikToku emotivnu scenu susreta nje i njene sestre sa dedom na njegovom kućnom pragu. Starac je vrlo emotivno dočekao svoje unuke, uhvativši se za glavu kada je video prvu.

@chloerankin94 2 years since we’ve seen our 91 year old grandad 🥹 #australia #ireland ♬ To Build A Home - The Cinematic Orchestra

- Zdravo deda...želele smo da te iznenadimo - izustila je prva a onda ga je zagrlila. Dok je druga čekala da dođe na red i zagrli dedu, on nije mogao da se otrgne iz prvog zagrljaja dok je grcao u suzama.

Potom mu je prišla i druga unuka koja ga je čvrsto zagrlila "rekavši da ništa ne govori" jer su ga videli da je bio obuzet jakim emocijama. 

- Mislio sam da vas više nikada neću videti - bilo je sve što je on izustio.

Vremešni starac je dočekao unuke sa velikom radošću ali i suzama koje su ga preplavile, a pored njih je stajao pas koji je sve vreme mahao repom i posmatrao scenu. Snimak je izazvao veliku pažnju ljudi na mreži koji su rekli da ih ovakve scene potpuno slome.

- Nemojte ga nikada više napustiti.

- O Bože..uradila bih sve da sada mogu da zagrlim svog dedu. 

- Samo plačem na TikToku.

- Dede su najdragoceniji poklon na svetu.

- Ovo me je slomilo - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali da deda izgleda sjajno za svoje godine i da bi unuke trebalo češće da mu priušte ovakve trenutke koji ga u njegovoj starosti sigurno ispunjavaju. Mnogi su se složili da mladima ovo možda ne izgleda kao neka investicija ili poseban trud ali da je radost deda i baba kada vide svoje unuke, posebno ako su daleko od njih velika i da je to neizmerna sreća za njih, što je ovaj deda svojom emotivnom reakcijom i pokazao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)