Zanimljivosti

DOBILA JE OTKAZ NA POSLU, ALI MU JE NASMEJANA PONUDILA HRANU: Ono čime joj je momak uzvratio, nateralo je studentkinju na suze!

Njeno je bilo samo da mu pomogne - a on joj je promenio život.

27.06.2024 12:18

DOBILA JE OTKAZ NA POSLU, ALI MU JE NASMEJANA PONUDILA HRANU: Ono čime joj je momak uzvratio, nateralo je studentkinju na suze!
Printscreen/TikTok/mdmotivator

Na malu pomoć koju nam svakodnevno neko na ulici zatraži mnogi okreću glavu. Činjenica je da ona nekome može mnogo značiti a u nekim, za mnoge nerealnim situacijama i nama promeniti život. To se dogodilo jednoj Indijki koja je samo bila srdačna i ljubazna prema momku koji joj je zatražio par dolara na zajam videvši je u jednoj čitaonici. Budući da kod sebe nije imala novca, poniudila mu je da mu pomogne na neki drugi način, recimo nečim drugim poput hrane koju je izvukla iz torbe.

- Da li voliš ljuto? Ja sam ovo pravila. Nije previše ljuto - ponudila mu je ona, a momak je želeo da se bliže upoznaju.

Pošto mu je rekla da je iz Indije i da je kao student došla tu sa suprugom u martu momka je zainteresovalo zbog čega želi da mu pomogne kad je stranac.

- Volim da pomažem drugima. Na mom jeziku ovo se zove Btaka Poha. Evo, ovde je kašika za tebe sve vreme je bila devojka srdačna međutim, momak je želeo da sazna nešto više o njoj.

Vodili su opušten i prijateljski razgovor kao da se poznaju godinama, a tokom priče on je želeo da sazna da li bračni par ima auto.

- Ne, nemamo auto. Tražimo neki stari auto - odgovorila je ona.

- Pošto si bila tako fina prema meni želim da uzvratim. Ovde je 1000 dolara  za tebe. Bio sam pre strani student i znam kako je kad ti fali porodica. Jel ti nedostaju tvoji? Dođi da te zagrlim - rekao je on a onda mu je Indijka otkrila kako je dobila otkaz na poslu. 

Budući da se iza momka krio dobro poznati influenser i TikToker Zaheri Dereniovski on joj je rekao da im još jedno iznenađenje za nju, a onda joj ga je pokazao. To je bio auto koji je čekao ispred i koji je devojku naterao na suze. Nije mogla da obuzda emocije i odbijala je da prihvati poklon dok ju je Zahari ubeđivao da je poklon za nju i da joj ga je poklonila jedna organizacija u saradnji sa njim. 

- Nikada neću zaboraviti ovaj dan - rekla je ona u snimku koji je sakupio 1, 7 miliona sviđanja  i koji je dirnuo mnoge korisnike ove mreže.

Mnogi su se složili da se dobro dobrim vraća i da su njih dvoje pravi primer za to, a u komentarima su se javili suprug i brat ove mlade žene, potvrdivši da je zaista dobila poklon na kojem su zahvalni.

- To je moja supruga, hvala ti brate.

- Njen suprug je najbogatiji čovek na svetu. 

- Ja sam njen stariji brat. Hvala ti na svemu što si učinio.

- Kako znaš ko su prave osobe kojima treba pomoći?

- Jedna stvar vezano za Indijce, mnogo su dobri - bili su neki od komentara.

Ljudi su oktrili da se devojka zove Pinjal i pružili su joj podršku iz celog sveta. Zahariju su poručili da je poklon otišao u prave ruke i da joj je nakon svih problema sa kojima se devojka suočila, ipak vratio osmeh na lice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)