Strast SKANDAL! KAD JE MOJ VERENIK VIDEO ŠTA RADIM U KREVETU SVAKE NOĆI HOĆE DA RASKINE SA MNOM: Ubeđen je da se viđam s drugim muškarcima! 21:45
Strast JA SAM PROFESIONALNA DEVOJKA, EVO ŠTA MUŠKARCI NAJVIŠE TRAŽE OD MENE NA DAN ZALJUBLJENIH: U ovo vreme ne znam šta ću s parama! 10:55
Vesti MAJA JE TRENIRALA U TERETANI, A KAD JE RAŠIRILA NOGE, SVI SU STALI KAO UKOPANI: Šta to ima između?! Skandalozni video je obišao svet, međunožje otkrilo njenu "tajnu"! 10:28
Strast UNAJMIO JE ESKORT-DAMU DA GLUMI NJEGOVU DEVOJKU NA PORODIČNOJ VEČERI: A onda je počela ludnica, ovo nije mogao niko da sanja! 22:01
Strast SPAVALA SAM SA 22 MUŠKARCA ZA 2 MESECA! Kad bi ljudi znali gde najviše volim da vodim ljubav, zaprepastili bi se -šokantna ispovest zavisnice od intimnih odnosa! 06:30
Strast SVAKI DAN JE VIDIM NA STANICI, POŽELIM JOJ "DOBRO JUTRO", NJEN OSMEH MI ULEPŠA ŽIVOT: Ali kako da smuvam devojku iz voza? - ova priča će vam ulepšati dan! 22:40
Ispovesti HTEO SAM DA SE VENČAMO I DA MI RODI DETE - a ona je spavala na zadnjem sedištu taksija s NJIM! Oboje sam ih isterao iz kuće 21:45
Vesti MUŠKARCI MU PLAĆAJU DA BI UZNEMIRAVAO NJIHOVE DEVOJKE: Iza svega se krije bizaran razlog, a Sulejman otkriva ŠTA IM RADI! 19:01
Zanimljivosti OVO JE VERENICA LUKE DONČIĆA, OD NJENIH FOTOGRAFIJA ZASTAJE DAH! Upoznao ju je kad je imala samo 13 godina i ne čudi što je ne ispušta! (FOTO) 16:45
Strast UHVATIO JE DEVOJKU USRED "AKCIJE" S DRUGIM MUŠKARCEM, PAO MU JE MRAK NA OČI, A ONDA JE USLEDILA REAKCIJA KOJA JE ŠOKIRALA SVE: Ovo čak ni on nije očekivao! 19:10
Vesti JA SAM JEDINA PREŽIVELA! U udesu su mi stradali dečko i pas: Dok su nas vozili u bolnicu, uhvatio me je za ruku - TE REČI NIKAD NEĆU ZABORAVITI! 20:40
Vesti UZELA JE BICIKL I NIJE SE VRATILA KUĆI - policija je ubeđivala njenog oca da je pobegla: Tri godine je obilazio gradove da sazna šta joj se desilo, stigla ga je MUČNA ISTINA! (FOTO) 14:48