Lice IMA ROGOVE, NEMA NOS - influenserka uradila ekstremne operacije čak i na polnom organu! Sada je objavila fotografiju kako je izgledala pre i svi su - ZANEMELI! (FOTO) 22:01
Zanimljivosti PRE BASTIJANA ATRAKTIVNA NEMICA JE HTELA ĐOKOVIĆA? Ester Sedlaček, koju optužuju da je razorila brak Ani Ivanović, objavila fotografiju zbog koje SVE GORI! (FOTO) 14:50
Zanimljivosti O OVOJ ŽENI DANAS PRIČA CEO SVET - ona je papi Franji oblikovala život! Kažu da je zbog nje postao sveštenik (FOTO) 10:42
Ostali ljubimci ČUDNO, PRLJAVO STVORENJE LEŽALO JE NA PUTU: Izašla je iz auta, pokupila ga i odnela kod veterinara, nije ni SLUTILA šta će se dogoditi! (VIDEO) 19:50
Strast PRVO SE SKINULA MOJA DEVOJKA, PA ONDA NJENA DRUGARICA, MISLIO SAM DA MI SE SAN OSTVARIO: A onda sam ujutru dobio poruku koja me je prestravila 22:20
Vesti PIJANA JE POLUDELA JER NIJE HTEO DA VODI LJUBAV S NJOM I POČELA JE DA GA BIJE: Lekari se umalo nisu onesvestili kad su videli šta mu je uradila "dole" 21:55
Roditeljstvo "SPAVAO SAM SA POTPUNO NEPOZNATOM ŽENOM JER JE HTELA DA ZATRUDNI"! Kada se dete rodilo ovaj muškarac je saznao JEZIVU istinu, ali tu nije bio kraj! 20:30
Ispovesti STRANAC U POZORIŠTU SE TRLJAO O MENE, a predstavu je gledao sa mamom: Dan kasnije u hotelskoj sobi desila se "eksplozija" - ko bi ovo smeo? 20:20
Strast PIJAN SAM SPAVAO SA ĆERKOM (18) SVOJE DEVOJKE: Ujutru me je frapirao njen komentar, a onda je usledio najveći ŠOK - istina mu je pomutila mozak! 19:40
Foto dana Kao sav normalan svet - ovako holivudski lepotan Kjanu Rivs izgleda kad s partnerkom Aleksandrom Grant uživa u slobodnom vremenu u restoranu. 16:52
Strast SVAKI PUT KAD MOJ DEČKO POČNE DA SE SKIDA, JA POBEGNEM: Prestravljena sam da će otkriti šta u krevetu krijem godinu dana, ne znam kako da mu priznam istinu! 13:25
Ispovesti PRODALA SAM POSLEDNJI LANČIĆ DA SINU PLATIM SOBU U BEOGRADU: Onda je došla Anđela, verovala sam da voli moga Uroša, a želela je SAMO JEDNO! 22:30