Zanimljivosti

RADNIK ČISTOĆE ZA KOJIM UZDIŠE SVAKA ŽENA: Lepotan pleše i smeje se dok sakuplja smeće, ovo znači biti srećan!

Pozitivna energija i neverovatan talenat za ples su nešto što krasi ovog momka.

19.06.2024 12:35

RADNIK ČISTOĆE ZA KOJIM UZDIŠE SVAKA ŽENA: Lepotan pleše i smeje se dok sakuplja smeće, ovo znači biti srećan!
Instagram/printscreen/gari_araras_sp_oficial

Na radnike čistoće mnogi su navikli da gledaju nekada podrugljivo. Njihova profesija je često na margini jer je mnogi smatraju nedostojnom čoveka, a radnici su nažalost mnogo puta izloženi ponižavanju okoline.

Ipak, da su po sredi stereotipi i da ovu profesiju mogu da rade i te kako atraktivni, vredni i pozitivni ljudi pokazuje i snimak Luisa Fernanda Sančeza, zgodnog čistača ulica, koji je postao virtuelan na društvenim mrežama. Dok njegove kolege voze kamion a jedan od njih ga snima telefonom, ovaj poznati influenser sa Instagrama razdragano i veselo sakuplja kese puna smeća ispred kuća pored kojih prolazi, plešući u ritmu muzike koja se čuje iz kamiona. 

Momak koji je u sjajnoj fizičkoj formi kroz ples i razne akrobacije poput zvezdi, obavlja svoj posao ujutru dok većina verovatno spava i to sa osmehom na licu. Stiže i da malo vrcka, da uputi osmeh svojoj publici i da završi obaveze koje su pred njim, a onda na kraju da uskoči na kamion nastavljajući dalje put drugih ulica.

Zgodan i atraktivan mladić je sakupio simpatije na društvenim mrežama, a žene nisu krile potajnu želju da bi volele da ga sretnu dok bacaju smeće na ulicu.

- Kakva energija.

- To znači biti srećan.

- Volim tvoje objave, tvoje prelepo lice i tvoj s***i ples.

- Subota sa njim je stvarno prava sreća.

- Da je moja kuća na vašoj ruti, čekala bih te napolju svako jutro da vidim ovo uživo - bili su neki od komentara.

Zgodnog radnika čistoće na ovoj društvenoj mreži prati preko 805 000 ljudi. Osim toga što on sa zadovoljstvom radi svoj posao, što je dobar primer mnogima kojima teško pada njihov, Luis pronalazi vreme i za druge stvari i poput druge omladine uživa u životu.

Ovaj Brazilac je ljubitelj motora i automobila i voli kadgod je to moguće da otputuje negde. Za njegovu dobru formu i fizički izgled zaduženi su teretana i naporni treninzi koji mu pomažu da svoj posao obavlja sa lakoćom.

Ipak, razočaraćemo pripadnice lepšeg pola jer je Fernando oženjen i ima dve ćerke, ali to ga ne sprečava da uveseljava ljude na društvenim mrežama i ulepšava im dan svojim objavama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)