Zanimljivosti

UZNEMIRAVAO KOMŠIJE BUKOM ULTRASKUPOG LAMBA: Zamerili su mu, a njegov potez je podigao sve na mrežama na noge! (VIDEO)

Dobio je pismeno upozorenje od komšija i ozbiljno ga je shvatio.

10.06.2024 19:40

UZNEMIRAVAO KOMŠIJE BUKOM ULTRASKUPOG LAMBA: Zamerili su mu, a njegov potez je podigao sve na mrežama na noge! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/andreaspoly

Živeti u komšiluku gde delite prostor poput garaže, dvorišta i drugih stvari sa komšijama, nekada može biti pravi izazov. Kolikogod se svako od nas trudio da bude "dobar komšija" zvuk kosilice, automobila ili bušilice narušava dnevni mir koji svi želimo.

Andreas Polihronis je TikToker kojeg prati 3,2 miliona ljudi. Budući da je vrlo uticajan i bogat ni u čemu ne oskudeva pa tako voli poput većine mladih da se lepo provodi i da vozi skupe automobile. On se u svom voznom parku može pohvaliti jednim ultraskupim automobilom i to Lamborginijem čija cena dostiže visinu od 300.000 dolara pa naviše. Iako on možda uživa u zvuku koji proizvodi ovaj skupoceni automobil - njegove komšije sigurno ne.

TikToker je podelio objavu njegovih komšija koji su se požalili na buku crnog lamba, ostavivši upozorenje u garaži.

@andreaspoly Woukd you care if your neighbors said this?? #cars #comedy #lamborghini #skit ♬ Little Things - Adrian Berenguer

- Crni Lambo: Ne možemo da spavamo! Tvoj auto je isuviše bučan - komšije - pisalo je na papiru.

Kako nije želeo da izgleda da se ne oglašava ovim povodom i da mu je svejedno šta komšije misle, momak je odlučio da stvar uzme u svoje ruke i da se iskupi, odnosno poštedi svoje komšije bespotrebne buke i to ranom zorom.

Pokazao je da je dobar komšija

Kako je on napisao u svojoj objavi, da bi izbegao bes komšija odlučio je da ručno istera svoj skupi auto iz garaže kako ne bi stvarao buku i naljutio ostale u komšiluku. U šest ujutru on je strpljivo isterao crni Lamborgini, pokazavši time da je dobar komšija i da mu ništa nije teško.

- Znači on će sad do kraja života da tako isteruje auto.

- Poseduje Lamborgini, a živi u stanu?

- Ja ne bih mogla. Ako Lamborgini pravi buku, pravi buku.

- Voleo bih da imam ovu vrstu problema.

- On je zaista dobra osoba, hajmo reći - bolja od mene - bili su neki od komentara.

Uprkos tome što su neki ismejavali momka kako živi u stanu i vozi skup auto, mnogi su pozdravili ovaj gest mladog TikTokera priznajući kako današnje generacije ne vole da budu kritikovane niti da se podvrgavaju pravilima, a da je on uprkos svojoj uticajnosti pokazao veličinu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)