Zanimljivosti

ŠTA JE POTREBNO DA BUDEM UHAPŠENA? Zgodni policajci napravili pometnju, žene potpuno odlepile - sve hoće lisice na ruke!

Zgodni policajci privlače veliku pažnju žena na društvenim mrežama.

07.06.2024 09:40

ŠTA JE POTREBNO DA BUDEM UHAPŠENA? Zgodni policajci napravili pometnju, žene potpuno odlepile - sve hoće lisice na ruke!
Printscreen/TikTok/melyinparis

Od malih nogu većina nas je drhtala na sam pogled na nekog policajca na ulici i niko ga nije želeo u svojoj blizini. To sada žene neće potvrditi jer poznato je da lepši pol generalno privlače muškarci u uniformi. Tome u prilog ide i pomama koja je na internetu nastala zbog zgodnih policajaca iz različitih zemalja koji paradiraju ulicama i održavaju javni red i mir.

Francuska policija nesumnjivo privlači najveću pažnju, a društvene mreže su preplavljene snimcima atraktivnih muškaraca koji nose policijsku uniformu. Visoki i zgodni mladići zaludeli su žene, koje su priznale da bi volele da ih oni uhapse i da bi sigurno pored sebe želele jednog takvog zaštitnika.

Usnimljena grupa policajaca stoji pored motora i neobavezno ćaska dok su na radnom zadatku, međutim, žene koje su očigledno oni opčinili, iskoristile su priliku da malo uživaju u pogledu i da ovekoveče taj trrenutak.

Snimak se pojavio na TikToku i sakupio je 3,9 miliona sviđanja, a pripadnice lepšeg pola nisu štedele reči za ove zgodne i lepe momke.

- Pustite me da rezervišem let.

- Pa devojke, idemo li u Pariz?

- Nisam upoznata sa francuskim zakonima... Šta je potrebno da budem uhapšena?

- Iz ovih stopa idem u Pariz.

- Zašto su toliko zgodni.

- Ja sam loša, loša devojka - bili su neki od komentara.

Poruke upućene policajcima su se nizale od žena koje su rekle ubuduće neće imati strah od policije i da ih sada Pariz privlači više nego pre, pa da će shodno tome sigurno posetiti uskoro francusku prestonicu.

Snimak je okačila Kineskinja koja živi u Parizu objavljujući pod nalogom Mely in Paris. Budući da TikTokerka rado deli sadržaj o znamenitostima iz ove zemlje, ovo je očigledno bilo još nešto što joj privuklo veliku pažnju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)