Zanimljivosti

RASPEVANA TETKA ZALUDELA SVET: Lepotica pleni harizmom i dobrim raspoloženjem! (VIDEO)

Ona na mreže postavlja fotografije bez filtera.

08.06.2024 13:55

RASPEVANA TETKA ZALUDELA SVET: Lepotica pleni harizmom i dobrim raspoloženjem! (VIDEO)
Printscreen/instagram/sargiiiii

Tetke su vrlo važne figure u životu kako dok su deca mala, tako i kasnije kad odrastu. One nisu stroge kao mame, mogu biti najbolje drugarice i često sa svojim sestričinama, sestrićima i bratancima razviju vrlo blizak odnos. 

Kako se vreme menja, tako se menjaju i tetke. Danas sa njima možete slobodno da đuskate, razmenjujete garderobu, pričate o momcima i ljubavnim problemima... To potvrđuje harizmatična i energična @sargiiiii kako se potpisuje na Instagramu koja je potpuno zaludela sve na ovoj društvenoj mreži.

Zgodna, atraktivna tetka u 30-im koja je još uvek singl, svakodnevno uveseljava 41. 000 svojih pratilaca svojoj harizmom i pozitivnošću. U objavama koje svakodnevno deli sa pratiocima, ona je raspevana, raspoložena, nekada uz pesmu pati za "bivšom" ljubavi ali je to brzo prođe, a često i za vašu muku ima lek - dobru pesmu, razgovor ili piće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Šargi (@sargiiiii)

Harizmatična influenserka je osvojila sve narodnim pesmama na kojima je većina odrasla, pa i ona, prikazujući sebe i u najprirodnijim izdanjima i bez filtera. Komentari ljudi koji je prate govore o jačini virtuelne pozitivne energije koju ona prenosi na sve.

U jednom od snimaka koji je objavila, prikazuje kako izgleda njen dan, kako voli da izlazi, jede, putuje i popije kafu sama. Kako navodi u snimku ova tetka, uprkos činjenici da često razmišlja o tome kako treba da se "smiri", ona uživa u životu i trudi se da sebi ugodi na svaki način.

Sve  njene objave su izuzetno pozitivne, šaljive u kojima prezentuje svoju neukrotivu i energičnu prirodu kroz pesme, pokazujući kako ne robuje stereotipima i da je u društvu svojih sestrića zadužena za dobro raspoloženje.

Njeni snimci naišli su na veliki broj komentara.

- Gledam tebe - vidim sebe.

- Nađi nekoga da budete tako "smireni" u dvoje.

- Svima nama treba jedna takva tetka!

- Izvini, smijem li ja tebe oženiti pa da lumpujemo zajedno?

- Uživaj keki, kraljica si!

- Gde živi ova naša gospođetina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Šargi (@sargiiiii)

- Ma bravo za tetku - bili su samo neki od komentara na mrežama. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)