Zanimljivosti

SVADBA O KOJOJ BRUJI CEO SVET: Kič epskih razmera, a tek da vidite ulazak mlade u salu! (VIDEO)

"Čist dokaz da novcem ne možeš da kupiš i ukus," bili su samo neki od komentara.

02.06.2024 11:02

SVADBA O KOJOJ BRUJI CEO SVET: Kič epskih razmera, a tek da vidite ulazak mlade u salu! (VIDEO)
instagram-sposamy_wedding

Mnogi u idejama za venčanje odu toliko daleko da u želji da zasene goste učine da kompletan glamurozan utisak izostane, a ostane parada kiča i šunda. Upravo tako prošla je jedna nevesta. Ona je zamislila da budući da njeni roditelji ili budući suprug imaju novca, to treba prvo da dođe do izražaja.

Mlada je tako zamislila kompletnu bajku koju je najverovatnije sanjala još od detinjstva. Iako je venčanica trebalo da dođe do izražja, ona je ostala u senci spektakla. Naime, umesto da u svadbenu salu uđe zajedno sa mladoženjenom ili da je otac uvede, ona je ušla na način na koji najverovatnije nijedna mlada nije ušla, bar ne u zatvorenom prostoru.

Za početak je improvizovana neka vrsta fontane, koja je išla duž celog prolaza između stolova gostiju koji su bili bogato ukrašeni cvećem, kristalom i ukrasima. Onda se pojavila mlada i to u čamcu koji je bio napravljen od neke vrste srebrne žice. Dok se približavala ka podijumu, ona je mahala gostima, baš poput lutkice na navijanje.

Venčanica je bila najraskošnija koja se može zamisliti. Svega je tu bilo, slojeva i slojeva svile, satena, čipke, veza, tila, štrasa, šljokica, kristala, dragog kamenja, ogromne tijare, vela, dijamantskog nakita i ogromnih cvetnih detalja. Ceolupan utisak je da je bilo svega previše. Niko se nije ni zapitao gde je mladoženja.

- Mlada je trijumfalno doputovala u čamcu na zatvorenom moru - pisalo je u opisu snimka dok je u pozadini išla čuvena numera iz filma Titanik.

Ljudi koji su pogledali snimak nisu odoleli, a da ne podele utiske.

- Čist dokaz da novcem ne možeš da kupiš i ukus.

- Oragnizator venčanja ju je pitao kako je zamišljala svoje venčanje, ona je odgovorila “U kupatilu”. On joj je odgovorio:”Savršeno! Ne reci više ni reč!”

- To je odrasla devojka koja se vozi igračkom u vidu čamca dok plovi improvizovanim morem u vidu fontane i to na zatvorenom.

- Zašto numera iz “Fantoma iz opere” ne ide, bar da bude fora kao iz filma?

- Ovaj snimak mi je upravo dokazao da sam siromašna i to na 85 jezika i bar 2745 dijalekta.

- Ovakav dolazak mlade uz pesmu iz Titanika ima samo jednu poruku za dalji ishod ovog braka.

- Najzad sam shvatila kako ubuduće želim da se pojavljujem na svim mogućim dešavanjima!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)