Brak i veze

HTELI SU DA OVEKOVEČE FOTKAMA VENČANJE, A ONDA SE DESILO OVO: Nepoznati čovek je prišao i šokirao mladu jednim potezom

Jedan lepi gest starijeg gospodina je dao poseban pečat venčanju, koji će mladencima ostati u pamćenju.

30.05.2024 15:45

HTELI SU DA OVEKOVEČE FOTKAMA VENČANJE, A ONDA SE DESILO OVO: Nepoznati čovek je prišao i šokirao mladu jednim potezom
prentscreen/tiktok/dxbcreative

Venčanja su događaji koji trajno ostaju u sećanju kako mladencima tako i gostima na svadbi. U želji da budu što kreativniji, mnogi od njih organizuju i određene aktivnosti koje će svakako biti lepa uspomena za sve. Jednim mladencima ovaj poseban dan će ostati u sećanju ne samo zbog toga što su se zarekli jedno drugom na večnu ljubav, već zato jer su imali i lepo iznenađenje tokom fotografisanja. 

Njih dvoje su organizovali venčanje u Italiji i za tu priliku su odlučili da naprave najlepše fotografije u jednom sokaku u nekom malom mestu. Dok su njih dvoje pozirali, na trenutak se pojavio jedan gospodin koji je doneo mladoj ružu i koji joj je uručio uz čestitke. Stariji gospodin je, kako su naveli u opisu objave na TikToku, stajao sa strane jer mu je kuća bila u komšiluku, uživajući u predivnoj atmosferi.

- Ovo je tako divno. Hvala Vam mnogo - čuje se kako mu se obraća mlada.

Nakon završenog seta fotografisanja, par se uputio dalje ali su iskoristili priliku da pozdrave ovog Italijana koji je stajao pored zida i sve vreme mahao "gostima" dok ih nije ispratio pogledom i izgubio iz vida.

@dxbcreative.co This sweet Italian man was watching us take photos in the alley beside his house, and brought them a flower 🥹 #destinationweddingphotographer #italyweddingphotographer #destinationwedding ♬ original sound - DARIA ✌︎ Photography Tips

Emotivna scena je dirnula kako mladence i sve koji su bili sa njima tokom fotografisanja, tako i ljude na mreži do kojih je dospeo ovaj snimak.

- Ja sam Italijanka! Rekao je "Želim vam svu sreću i čestitam!

- Toliko divno i prelepo! Vaš brak je započeo sa pozitivnošću i ljubaznošću.

- Ja bukvalno plačem...to je tako divno!

- O bože...moje srce se rastopilo - bili su neki od komentara TikTokera.

Mnogi su komentarisali kako su ovakvi mali gestovi i ljubaznost poptpunih stranaca vrlo retki, međutim, da je to svojstveno za Italijane, naročito starije ljude i posebno one iz južnih krajeva te zemlje. U komentarima je bilo onih koji su rekli da je reč o Pozitanu, malom mestu koje se nalazi duž Amalfi obale.

Među korisnicima mreže je bilo onih koji su priznali kako ih je ova scena rasplakala i da će verovatno zauvek pamtiti ovaj trenutak.  

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)