Brak i veze

POJAVILA SE PRED DEČKOM NAKON MALE PROMENE U IZGLEDU: Njegova reakcija je šokirala, usledila je drama o kojoj svi bruje (VIDEO)

Trebalo je to da bude prijatno iznenađenje, međutim...

25.05.2024 16:35

POJAVILA SE PRED DEČKOM NAKON MALE PROMENE U IZGLEDU: Njegova reakcija je šokirala, usledila je drama o kojoj svi bruje (VIDEO)
tiktok/printscreen/mayaandcarter

Nova frizura je nešto što ženu često "preporodi" posebno nakon nekih poteškoća koje je prošla i kada poželi radikalnu promenu. Ruku na srce, mnogim ženama krene "od ruke" tako nešto i lepo izgledaju, a posebno prijatno iznenađenje to bude za njihovu okolinu, odnosno najbliže.

Nažalost, nekada se dešava da uprkos vašem uzbuđenju, to bude potpuni fijasko za recimo vašeg partnera. U to se uverila jedna tiktokerka nakon što je pokazala novu frizuru svom dečku. Ona je odlučila da skrati svoju dugu kosu do ramena i da vidi njegovu reakciju, iščekujući oduševljenje.

tiktok/printscreen/mayaandcarter

Devojka je šokirano posmatrala reakciju dečka nakon što mu je pokazala frizuru

- Koji đavo čoveče? Gde ti je kosa otišla? O moj Bože...čoveče...ne šališ se - gledao je razočarano momak u svoju devojku, a ona nije mogla da veruje šta čuje.

Devojka je objavila snimak na TikTok, a većina se složila sa momkom.

- Momci vole dugu kosu.

- Molim te reci mi da je ovo gluma.

- Ne možeš ga kriviti za njegovu reakciju.

- Pre svega, zašto te zove "brate" - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je znak upozorenja to što je negodovao devojci zbog frizure, jer to znači da mu je najviše stalo do izgleda. Druge devojke su komentarisale kako bi ovakva reakcija trebalo da bude u slučaju žena kada se muškarci šišaju i obrijaju. 

Bilo je i onih koji su komentarisali kako je momak mogao da odreaguje na prihvatljiviji i nežniji način i da devojci kaže da joj je kosa lepa ali da on više preferira dugačku kosu.

Na kraju mnogi su zaključili da je po sredi skrivena kamera i da je tiktokerka za ovu priliku odlučila da koristi periku kako bi malo "isprepadala" momka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)