Brak i veze

MOJ OTAC GA JE MRZEO I VREĐAO GA: Nataša ima 20 godina starijeg dečka i evo šta je najviše muči

Ona ističe da su zajednički interesi neophodni za svaku uspešnu vezu.

22.05.2024 16:06

MOJ OTAC GA JE MRZEO I VREĐAO GA: Nataša ima 20 godina starijeg dečka i evo šta je najviše muči
Printscreen/https://www.instagram.com/getfitwnatasha/

Na parove sa velikom razlikom u godinama mnogi sumnjičavo i osuđivački gledaju. Iako su takve veze za druge neprihvatljive, neki parovi tvrde da su im one upotpunile život i da su našli partnera koji je njihova srodna duša. Nataša Mari je sa svojim sadašnjim partnerom Harlijem Džonstonom počela da izlazi kao tinejdžerka, a razlika među njima je 21 godina što je njihovoj okolini neprihvatljivo. 

Par se upoznao pre šest godina kada je Nataša sa 18 godina bila studentkinja u Sidneju. Njih dvoje su fitnes influenseri i oboje su iz Adelaide, a Marijeva je priznala kako njena porodica i njen otac koji je od njenog supruga stariji 12 godina u početku nisu prihvatali njihovu vezu. 

Nakon što je par uverio porodicu da se vole i da su u ozbiljnoj vezi oni su prihvatili Džonstona u svoju porodicu. 

Printscreen/https://www.instagram.com/getfitwnatasha/

Porodica uda prihvati Natašin izbor ali se ubrzo sa tim pomirila početku nije htela

Za njihov uspešan brak je, kako ona kaže, najvažnije to što postoji međusobno poštovanje i slični interesi, koji su vrlo važni po njima, bez obzira što je reč o velikoj razlici u godinama. 

- Privlačimo mnogo pažnju. Imali smo stotine ljudi, jer radimo onlajn i godinama nam govore "on je prestar" , "on je kreten", "ona nema životno iskustvo". Uprkos tome, zaljubljeni par se mnogo ne osvrće na takve komentare. Nataša je bila dugogodišnji "fan" svog supruga još kao tinjdžerka kada je želela da upozna poznatog fitnes influensera. Mari se preselila zbog njega u Adelaidu kako bi mu bila bliže kada je i započela svoju karijeru u fitnesu koji ih je spojio, prenosi Daily Mail.

Par je popularan na Jutjub mreži gde njihov kanal prati 380.000 ljudi. Nataša takođe postavlja fotografije na svoju Instagram stranicu, obaveštavajući svoje pratioce kojih je 124.000 o svojim aktivnostima kao i lepim trenucima sa svojim suprugom. 

Nataša često na svom profilu deli provokativne fotografije u kojima pozira u izazovnoj odeći, a veliki je i ljubitelj vožnje biciklom. 

Ona je za vikend postavila video na svoj kanal kako bi njihovim pratiocima objasnila bliže zbog čega se zabavlja sa starijim muškarcem. Iako nisu ni prvi ni poslednji koji imaju veliku razliku u godinama, ona kaže da se ljudi iščuđavaju kada ih vide što ih posebno ne opterećuje. Naprotiv, njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi i skladnom odnosu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)